Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
CYTRYN, ale masz sny, a niech cie..az sie zama spociłam i zaraz się wydrę normalnie..
Masz ten sam problem co ja.. Niby cel uswięca srodki, ale ja lubie moją cięzko wybieganą w tenisa figurę i tez smutno mi siē z nią zegnac.. Jakkolwiek egoistycznie to brzmi.. Mi sie nawet ten rosnãcy biust nie podoba, wolę jak jest sprytny i normalny..
A na mysl o tym ze rozmiarem dorównam słoniom, bo przeciez jest nas troje w jednym..to chyba profilaktycznie sie do psychologa zapisze..
lumo to fajnie ze chociaz mdlosci nie masz tyle dobrego
k.a.j.a ja własnie podobnie,przeciez wiadomo-wszystko dla maluszka,ale po co mu moje dodatkowe np 25kg:-) Chyba sie zaktywizuje jakos;D Troche cwiczen czy cos,tylko ze mi sie nie chce
A ja jestem pełna zapału (oby nie okazał się słomiany;-)) do ruszenia tyłka z kanapy. Od 1-11 będę miała aktywną kartę fitProfit i mam zamiar zacząć odwiedzać basen. Może jeszcze znajdę jakieś zajęcia typu joga dla ciężarnych, albo jakiś aerobik.
Szkoda czasu na siedzenie w domu
A ja w moją kurtkę też się mieszczę, ale ona taka do połowy brzucha jest. No i jeszcze bym zapięła, ale ledwo...
A za chwilę nie zapnę. Do tego jestem gruba, więc i brzuchol mam odpowiedni no i ciążowy już.
A nie ukrywam, że jak mam wydać 300 zł na kurtkę na 1 sezon to trochę mi kasy żal.
A jeszcze mężowy ma urodziny i sobie złożył zamówienie na taki prezent, że mam ochotę ogłosić bankructwo
Cieszę się, że wszystko w porządku. Moje USG też będzie w 13 tyg 5 dniu wg OM (ale z pierwszego USG wyszło że dziecko jest młodsze o 3 dni - ale pewnie nadrobi):-)
w ogóle miałam wam pisać jak to zauważyłam że hormony mi szaleją oglądając Dzień Dobry tvn nie mogłam powstrzymać się od wzruszenia, a gadali na temat rejestrowania się w bazie dawców szpiku...no zwariowałam;-)
a ja teraz nie myślę o wadzę ;p wychodzę z założenia że nie wiem czy to tłuszcz czy ciąża i będę się martwić potem ;p
w I ciąży przytyłam koło 13-14 kg, i tak naprawdę brzuch ze 3 mc mi schodził, teraz mam jakieś 1,5-2 kg więcej niż przed I ciążą i gdyby nie to że brzuch taki miękki bardziej to było by ok, ale też ja od razu się nastawiałam że w miarę szybko będzie drugie więc stwierdziłam że poćwiczę po 2 ;p po co męczyć się 2 razy ;p
a kurtkę na szczęście mam, w I ciąży starczyła więc teraz chyba też będzie ok
A jeśli chodzi ogólnie o to że się przestaniemy podobać to ja też się bałam w I ciąży bo mój mąż lubi szczupłe (okropne to jest wg mnie ale nic nie poradzę), ale się okazało że debilem nie jest i wie że ciążą rządzi się swoimi prawami, no większy biust był jakąś rekompensatą ;p