CYTRYN, ale masz sny, a niech cie..az sie zama spociłam i zaraz się wydrę normalnie
..
Masz ten sam problem co ja.. Niby cel uswięca srodki, ale ja lubie moją cięzko wybieganą w tenisa figurę i tez smutno mi siē z nią zegnac.. Jakkolwiek egoistycznie to brzmi
.. Mi sie nawet ten rosnãcy biust nie podoba, wolę jak jest sprytny i normalny..
A na mysl o tym ze rozmiarem dorównam słoniom, bo przeciez jest nas troje w jednym..to chyba profilaktycznie sie do psychologa zapisze
..
..Masz ten sam problem co ja.. Niby cel uswięca srodki, ale ja lubie moją cięzko wybieganą w tenisa figurę i tez smutno mi siē z nią zegnac.. Jakkolwiek egoistycznie to brzmi
.. Mi sie nawet ten rosnãcy biust nie podoba, wolę jak jest sprytny i normalny..A na mysl o tym ze rozmiarem dorównam słoniom, bo przeciez jest nas troje w jednym..to chyba profilaktycznie sie do psychologa zapisze
..

... na 100% będę miała potwierdzone za 4 tygodnie....
oglądając Dzień Dobry tvn nie mogłam powstrzymać się od wzruszenia, a gadali na temat rejestrowania się w bazie dawców szpiku...no zwariowałam;-)