Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniaczek – gratuluję! Masz to za sobą – domyślam się że kamień z serca Ci spadł
Sambozakura, Agara, ja też mam masakryczny ból pleców
Citrus – ja też boję się przytyć w ciąży, ale na pewno to zrzucimy po porodzi. Myślę też o ćwiczeniach dla ciążówekAle dopiero w 2 trymestrze
Sun7 – gratuluję! Też chciałabym mieć to już za sobą...
Kaja – co roku obiecuję sobie że kupię gwiazdkowe prezenty przez Internet i nigdy mi nie wychodzi. Dzięki za przypomnienieZaraz zabieram się za listę prezentów!
.. Tylko internet. Nawet skarpetki przez internet
...
ja po pierwszej ciąży zrzuciłam o 2 kilo więcej niż przytyłam i co z tego jak w ciagu 2,5 roku dorobiłam się tego z powrtoem - znaczy nie całych 12 kilo, ale kilka przybyło
to moze utrzymam wagę... ja jak karmiłam Zosie, to miałam ścisłą dietę, wiecjak po pół roku karmienia mogłam zjeść pizzę, to nic innego nie jadłam przez tydzień
przestałam karmić na polecenie lekarzy trzech (zgodne) i mam nadzieję, ze tym razem będzie lepiej - znaczy dziecięciu się uda i nie będzie alergikiem (choć ma na to "aż" 5 - 15 % szansy)

.
.Jak bede miala kupowac kurtke to pewnie na szmatach albo e-bay.Nie ma mowy zebym placila majatku za kurtke na jden sezon
A ile przytyjemy-nie zakladam.Myslalam,ze bede juz wieksza.Ponoc w drugiej ciazy szybciej brzuszek rosnie.A tu nic...Pewnie nadrobie :-)
)
Tez jestem zakupowym leniem i dobrze mi z tym.Czesto sie zabieram za pisanie ale mam wrazenie,ze powtarzam sie bez przerwy i cale moje wypowiedzi prowadza do bleee...
Ale jak piszecie o wadze!Ja jestem plaska prawie jak przed ciaza.A z bioder to mi nawet zeszlo.Za to blada i mizerna jakas.Jak bede miala kupowac kurtke to pewnie na szmatach albo e-bay.Nie ma mowy zebym placila majatku za kurtke na jden sezon
A ile przytyjemy-nie zakladam.Myslalam,ze bede juz wieksza.Ponoc w drugiej ciazy szybciej brzuszek rosnie.A tu nic...Pewnie nadrobie :-)
A Prezentami zawsze zaczynam sie zajmowac juz w pazdzierniku.Bo Mikolaj,urodziny Malizny i Swieta.
(Wspomne tylko,ze Malizna jest z 23.12 i spedzilysmy swieta w polskim szpitalu.Nie polecam...Brak personelu.I karp w galarecie w opakowaniu w ksztalcie ryby...ale jest co wspominac)
I zakupy tylko przez internet!Nieznosze lazenia po sklepach.Mecze sie.Wole na spacer do lasuTez jestem zakupowym leniem i dobrze mi z tym.
..