reklama

Maj 2013 :):)

reklama
zadzumionym zdrowka..
CYTRYNA, Ty mnie rozwalasz:-D jak rozglosisz polsce , ze pusciliscie smierdzacego baka i slina wam cieknie z pyska po dywanie to sie girami nakryje:-D
ale pospalam:szok: do 10.50....ale za to nocka standard przelazona..na stroza nocnego pojde:-D

mysiak - mam nadzieję, że bidulce szybko przejdzie... A co do alergii, to niestety może się przytrafić niespodziewanie. Mój prawie 40-letni kolega z pracy nagle dostał uczulenia na farbę, sierść psa (chociaż ma psa od 10 lat) i trawę. Nigdy nie wiadomo:no:

Fiollkowa ma racje,tez znam przypadki ze alergia dopadla nagle dorosle osoby...
Mysiak kciuki zaciskam za pozytywne rozwiklanie zagadki.

No i cholernie zazdroszcze Wam spania do 10tej!!! Ja wstaje 5h wczesniej:(

A Mariana kto ci do pkola odwozi? Jak ty tak śpisz?

S , jest w domu alleluja, swieto lasu...poza tym, pamietasz ze mam "goscia" w domu, az do stycznia i naszej wyprowadzki, goscia ktory zostaje i bedzie u nas mieszkal, przez co jestesmy zablokowani z mieszkaniem na maksa i nic nie moge z nim zrobic dopoki bedzie od nas wynajmowal:wściekła/y::wściekła/y:...bo jak mi przyszedl do glowy pomysl , ze przeciez nie moze nam siedziec na glowie, ze musi czegos szukac, ze ja chce sie pozbyc mieszkania, to cala rodzine obdzwonil ze chce go z domu wyrzucic:wściekła/y::wściekła/y:
mowie Ci, kongo jakies

NANU, ja bym bardzo chetnie chodzila do pracy, a zwolnienie mam z powodu przemeczenia i ciaglych skurczy..
a nie spie po nocach
wiec nie masz czego mii zazdroscic...;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry