reklama

Maj 2013 :):)

czesc kobiety;)

Ja ostatnio malo czasu mam na pisanie, ale sledze was. Ale i tak mi wszystko z glowy wylatuje po przeczytaniu:szok:

Mi sie moje drogie przestawil tryb zycia - padam wczesnie wieczorem (zazwyczaj ok.22 - wczoraj nawet do Prawa Agaty nie dotrwalam:szok:) ale wstaje za to o 7 albo 8:-) Nigdy w zyciu tak nie mialam bo ja z nocnych markow jestem:-D A tu prosze chyba sie juz na dzidziusiowy tryb przestawiam:-p

Dzis nie mialam pomyslu na obiad a na 2dni musialam cos myslec bo jutro nie bedzie czasu na gotowanie, a ze mialam w domu kilo cebuli i dwie bulki z przed 2dni to powstala pyszna zupa cebulowa z grzankami;D Jak chcecie dam wam przepis na ta zupe kryzysowke:-D
Jutro ide do gina wiec trzymac kciuki , bo pewnie jutro nawet nie bedzie czasu zeby wejsc na forum:eek: Ale za to moja pizzeria nabiera ksztaltow w koncu:-)

reklama
MISIAK, ale Cie ponioslo z tymi katami, ahahahahaha:-D...masakra:-D
kochana bo ja czasem lubie żartowac, ale potem sie okazuje ze moje żarty sa nie śmieszne hyhy.. dlatego uprzedziłam , że to żart :) no i ty sie babeczko przed szeregnie wypuszczaj, z bliźniakami czy pojedynczo nie ważne.. trzymaj sie terminu hahaha :)

aniaha jak sie moj dzidek urodzi w tym czasie co ma córa to bede miała prezent na dzien matki hyhyhy... zarty mi chyba wybaczyłas co?? :P

Kasienkadg Zaciskam moje kciuki :) moj dzidek swoje tez zacisnie :)

Misiaku, ale przeciez kazdy chyba cyknal ze to byl zart:-D
chyba juz sie na tyle znamy;-)

a wiecie, ze ja nie mialam robionego nic z tych rzeczy, w sensie wad genetycznych..bo tu sie generalnie usg robi raz, takze gdyby nie to moje krwawienie to nawet jeszcze nie wiedziala bym ze zadzialalismy hurtowo:szok:

wczoraj zastanawialismy sie gdzie nasze dzieci powstaly...i ze stuprocentowa pewnoscia, wyszlo nam ze na urlopie, w lazience, albo u tesciow albo u mojej babci, jednej z dwoch lazienek w kazdym razie..innej technicznej opcji nie ma, bo w nocy spala z nami Marysia, a poza tym wszystkie sciany u nich, maja uszy... z wyjatkiem lazienki, gdzie prysznic, kran i toaleta dzialaja naraz w potrzebie:szok::-D

postanowilismy nie opowiadac im szczegolow:rolleyes2:

ZAPO, bidulko...ach, kuruj sie, cokolwiek to znaczy..
i no, masz racje, moge zostac...lipcowka:-D tfuuuuuuuuu:-D

Ostatnia edycja:
Cholipa chyba jutro czeka nas wizyta u okulisty z młodą;/ Jedno oczko ma dość mocno zaczerwienione i skarży się, że ja boli:shocked2: ciekawe cóż to za cholerstwo. Na zapalenie spojówek mi nie wyglada;/

Ja, miałam już 3 razy usg: w 7, 10 i 12 tygodniu, ani razu nie powiedzieli mi, nic o wadach rozwojowych. Myślałam, że to będzie jakaś adnotacja na wydruku, czy chociaż słowo z ust lekarza. Ach, jak nie zapytasz wprost, to nic nie powiedzą:wściekła/y:

mysiak, żarty wybaczyłam oczywiście:happy2: miejsce w kąciku bardzo mi odpowiada :)
bardzo bym chciała doczekać dnia matki, ale z tym może być ciężko (chociaż, nigdy nie wiadomo. Myślę optymistycznie)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry