reklama

Maj 2013 :):)

HA.. wrociłam.. dostałam skierowanie na wymaz, z wielkim mega fochem, ze to takie drogie i wpogole, ale mis ie pomysły konczą a lekarz chcial kolejny antybol włączyc... ni huhu nie dam bez badan...

Potem polazłam na frytki z colą do mcdonalda.. mam nadzieje ze słone frytasy ulżą memu gardzielu....

citrus a chyba pogoda nie sprzyja na pogaduchy, zimno, mokro a fujjj

kaja ty sie nie waż skurczac, to nieprzyzwoite oi "tej porze ciąży" alke zwolnienia to ci lekarz troche pożałował hhyhy tylko 2 tyg...szok...

reklama
Aaaaaaaaaaaa;
to już mieszka. myslałam, ze pozniej jakos...

juz i to jest jedna wielka katastrofa:no:

HA.. wrociłam.. dostałam skierowanie na wymaz, z wielkim mega fochem, ze to takie drogie i wpogole, ale mis ie pomysły konczą a lekarz chcial kolejny antybol włączyc... ni huhu nie dam bez badan...

Potem polazłam na frytki z colą do mcdonalda.. mam nadzieje ze słone frytasy ulżą memu gardzielu....

citrus a chyba pogoda nie sprzyja na pogaduchy, zimno, mokro a fujjj

kaja ty sie nie waż skurczac, to nieprzyzwoite oi "tej porze ciąży" alke zwolnienia to ci lekarz troche pożałował hhyhy tylko 2 tyg...szok...

wiesz co, tu na wiecej nie wystawiaja, "ciaza to nie choroba":-D..jak jest potrzeba to zawsze mozna przedluzyc

MISIAK, ale Cie ponioslo z tymi katami, ahahahahaha:-D...masakra:-D

ANIAHa witamy:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Aniaha witaj:-)
Kaja boszsz jak ja Ci współczuję lokatora.....wiem z czym to się je:eek:
Ehhh miałam iść dzisiaj na wizytę do ogólnej po skierowania na badania i jakieś leki na katar ale jak na złość dzisiaj wszyscy wrócą do domu później;/ i nie mam z kim dzieciarni zostawić, a nie chce ich targać ze sobą, bo epidemie jest u nas. Poza tym pół dnia deszcz leje;/
Pójdę jutro do brussa i zrobię chociazby podstawowe badania, bo w pn wizytuję u gina:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry