reklama

Maj 2013 :):)

reklama
CZEŚĆ :-D najpierw na syzbko się witam i lece nadrabiać, bo jestem ciekawa co ciekawego na wątku :-D

u mnie... hmm z dnia na dzień zmieniłam lekarza! Długa historia. Trafiłam na buraka i teraz jak na to patrzę to ciesze się bo dobrze się stało, bo gdyby nie ostatnia koszmarna wizyta to pewnie dalej bym do niego chodziła a tak mam teraz mega dokładnego, sympatycznego doktorka :tak:

Doktor daje nam 60% na synka :-D w piątek wszystko sprawdził i maluch dobrze sie rozwija :-D
a jego mamusia... przestała mieć mdłosci!!! ha! praktycznie wróciłam do kuchni! :)
od kilku dni mam zwolnienie, bo miałam bóle brzucha, ale już się czuję dobrze. Mam po prostu kilka dni porządnie wypocząć.

CZeść Wam,

Mnie od dwóch dni boli głowa i nic nie pomaga, eh chyba przez pogodę.

Witaj Aniaha:)

Feelis
jeżeli męczyłaś sie z lekarzam jestez za zmianą i po cichu gratuluję synka.

Citrus mnie dziś przeczyściło i też mnie brzuch bolał z godzinę.

Przepraszam, że nie odpowiem wszystkim, ale głowa daje mi popalić i nawet jeść mi się nie chce:no:

ja dziś też zaliczyłam 3 solidne wizyty w wc:P ale mnie cieszą bo ostatnio miałam z tym problem...

a teraz pichcę obiad na jutro - próbuję zrobić spagetti bolognese wg ponoć oryginalnego przepisu:)

Kitka może coś jej wpadło i zatarła?
Niestety nie:no: to jednak zapalenie spojówek tylko zaczęło się inaczej niż zwykle:wściekła/y: cholipa mam w domu krople na to cholerstwo ale one są ważne tylko miesiąc po otwarciu:wściekła/y: miesiac dawno minął więc nie będę ryzykować:-( jutro rano zapitalam do apteki! a najgorsze jest to, że mnie też już boli oko i jest zdeka zaczerwienione;/ kuźwa zawsze jak mała to złapie to kończy sie tak, że razem przez to przechodzimy:wściekła/y:

reklama
Witam
Ja dzis caly dzionek zabiegana, bo zakupy, spacer z mala potem obiad i tak jakos czas zlecial. Teraz przy herbatce odpoczywam, mala juz od godziny spi. Dzis bylam w Rossmanie i skorzystalam bo byl ostatni dzien promocji na kosmetyki do makijazu - 40%, kupilam maskare, eyeliner i podklad Astora za ktory zamiast 44 zl dalam jakos 26 z groszami. No to uzupelnilam zapasy. W weekend zabiore sie za przyciemnienie wlosow, bo juz dawno tego nie robilam.

Zapominajka i pozostale chorujace zdrowka

feelis gratuluje chlopaka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry