reklama

Maj 2013 :):)

Nia, jeszcze zależy jakie seriale. Polskiego gówienka kijem nie tknę (zwłaszcza babskiego!!!!!!!!!!!!!) i nawet wprost mówię, że to *****, nie licząc starej Fali zbrodni :-) U mnie królują tylko produkcje ze "śmierdzącego zachodu" :-D

Kuźwa, ja wam dam popalić, wszystkim, co do jednej! Każda chora i mnie coś zaczyna powoli rozkładać... :baffled:

reklama
Nia, jeszcze zależy jakie seriale. Polskiego gówienka kijem nie tknę (zwłaszcza babskiego!!!!!!!!!!!!!) i nawet wprost mówię, że to *****, nie licząc starej Fali zbrodni :-) U mnie królują tylko produkcje ze "śmierdzącego zachodu" :-D

Kuźwa, ja wam dam popalić, wszystkim, co do jednej! Każda chora i mnie coś zaczyna powoli rozkładać... :baffled:

Ja zdrowa- nie daj się! pod kołdrę i leżeć!

Noelle nie pociesze sie.. meczyłam sie z rwą w ciązy, zaden masazysta nie podjął sie masazu, lekarz nie dał zadnych leków... trzeba odpoczywac, siadac na duzej piłce to rozluźnia mięśnie... mi przeszło po 5 tyg meczarni.. krzyczałam jak ktoś źle deske w kiblu zostawił, krzyczałam an wszystkich... bolało strasznie, płakałam całymi dniami, sikanie to wyczyn, a podtarcie tyka to jazda ekstremalna.... paraetamol na rwe nie pomagał.... Mam nadzieje ze twoj lekarz coś na to poradzi....

Jeju :( Mnie też boli, ale jak dużo opoczywam to własnie mniej. Bardzo bolało po staniu nad pierogami....I zawsze jak jestem na wizycie ginekologicznej, to tak muszę leżeć, a nie inaczej, że potem ledwo z tego fotela schodzę.....

A jak narzekać, to ja od wczoraj mam te gorsze dni. Głowa boli, czuję jakby mnie ktoś wypluł, słaba, śpiąca, wymemłana jakaś. Humor też przez to średni, mimo zakupów i spaceru na, który z ledwością się skusiłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ej ja z polskich seriali uwielbiam ponadczasowo i niezaprzeczalnie Alternatywy 4 i Zmienników.
A poza tym usta usta nawet mi się podobało. Nic ponad to...

Kochane zdrówka!

AAAAAAAAAAAAAAAAAA Widzę, że wszystkie mamy cudowny dzień:angry:
Ja od samego rana mam pecha: mamy takiego sąsiada, który zawsze parkuje dosłownie 5 cm od mojego zderzaka. Już mu Małż nie raz mówił, żeby troszkę dalej stawał, ale to nie odniosło skutku. No i wiedziałam, że to się tak skończy: dziś po zapaleniu, auto mi ruszyło z kopyta (lód na parkingu jak na lodowisku) i wjechałam bałwanowi w tablicę rejestracyjną. Gorsze jest to, że on ma dosłownie 2-3 cm ryskę na zderzaku, a mnie się mocno wgiął i do tego połamała się cała ramka od tablicy:angry: Kutwa!
Jakby tego było mało, wsiadam po pracy do auta, a tu kluczyk ni cholery nie przekręci się w stacyjce. Z 50 razy próbowałam, zanim łaskawie zaskoczył. Zatrzymałam się pod sklepem i znów to samo.
Kupiliśmy tę Hondę na wakacjach i coś mi przeczucie mówiło, że nie będzie mi się dobrze jeździć tym autem:baffled:

Jedyny plus to taki, że kanapka mi upadła masłem do góry:-p

reklama

a mi sie Instynkt podobal, ze Stenka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry