Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super, ja bym skorzystała jak można....:-) pokój młodego stoi i czeka na wenę twórcząJak cos to ja moge pomoc,doradzic przy wnetrzach,ale jak pojde na wolne bo teraz jak pracuje ciezko mi sile znalezc na projekty....
a ja w te klocki beznadziejna jestem, no i ograniczona finansowo, metrażowo i funkcjonalnie.... ehhhh
upychać do auta.Jaka jest najlepsza szminka dla teściowej?
super glue![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAA Widzę, że wszystkie mamy cudowny dzień
Ja od samego rana mam pecha: mamy takiego sąsiada, który zawsze parkuje dosłownie 5 cm od mojego zderzaka. Już mu Małż nie raz mówił, żeby troszkę dalej stawał, ale to nie odniosło skutku. No i wiedziałam, że to się tak skończy: dziś po zapaleniu, auto mi ruszyło z kopyta (lód na parkingu jak na lodowisku) i wjechałam bałwanowi w tablicę rejestracyjną. Gorsze jest to, że on ma dosłownie 2-3 cm ryskę na zderzaku, a mnie się mocno wgiął i do tego połamała się cała ramka od tablicyKutwa!
Jakby tego było mało, wsiadam po pracy do auta, a tu kluczyk ni cholery nie przekręci się w stacyjce. Z 50 razy próbowałam, zanim łaskawie zaskoczył. Zatrzymałam się pod sklepem i znów to samo.
Kupiliśmy tę Hondę na wakacjach i coś mi przeczucie mówiło, że nie będzie mi się dobrze jeździć tym autem
Jedyny plus to taki, że kanapka mi upadła masłem do góry![]()