reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Heloł babeczki

Ja wczoraj z moim stresem osiągnełam maximum... pozarłam sie z R, potem przespałam poł dnia, pozniej poł wieczora ryczałam....
Dzis sie wyciszyłam... ale mimo wszytsko nie czuje sie dobrze psychicznie...

Wybaczcie mi, ze nie doczytam, musze chałupe troszke ogarnać bo sajgon mam, całe przedpołudnie poza domkiem byłam...

Pozdrowionka dla kazdej z osobna :) i wszytskich razem :)

Jak cos to ja moge pomoc,doradzic przy wnetrzach,ale jak pojde na wolne bo teraz jak pracuje ciezko mi sile znalezc na projekty....
super, ja bym skorzystała jak można....:-) pokój młodego stoi i czeka na wenę twórczą :tak:a ja w te klocki beznadziejna jestem, no i ograniczona finansowo, metrażowo i funkcjonalnie.... ehhhh
póki co wywaliłam komputer :D czeka mnie wybór szafy i malowanie :-)

Witam:) Mam nadzieje,ze wtorkowe nastroje oraz samopoczucia beda o niebo lepsze!
Jak mieszkalam w Polsce, byl czas, ze nawet nie mialam telewizora. Teraz za to jestem wrecz uzalezniona od kilku seriali. Dr. Housa obejrzalam wszystkie serie z chlopem moim w kilka dni. Fajne jest tez to,ze mozna wszystkie nowosci za grosze na dvd kupic (nie umiem sciagac;) i w wolnym czasie magluje tv. A poza tym strasznie sie ciesze,ze odbieramy polskie programy, bo jak tesknie za domkiem, to wlasnie to poprawia mi humor. Zapominajka, tez uwielbiam 'Zmiennikow' i inne starocie. Ostatnio "kariere Nikodema Dyzmy" ogladalam.
A 'Seks w wielkim miescie' to juz chyba na pamiec znam.

Jesli o pechowy dzien chodzi, to samochodl mi zdechl. Na cale szczescie na podjezdzie do domu i juz po powrocie z pracy. Mam nadzieje,ze niedlugo pozbieramy sie finansowo na tyle,zeby kupic nowy (czyt. kolejny autobus). A swoja droga nasi sasiedzi maja 7 dzieci i jak widze jak sie pakuja do auta, to z jednej strony mnie to rozczula, a z drugiej mam ochote im powiedziec 'Moze starczy?' :)

Ostatnia edycja:
Fiolkowa-mi tez sie tak dzieje z kluczykiem - zaopatrz sie w zapalniczke i jak nie mozesz otworzyc to podgrzej kluczyk przez chwile;) U mnie pomaga;)

Czytam was namietnie ale nie bardzo mam jak pisac, a z telefonu nie lubie;(

Jaka jest najlepsza szminka dla teściowej?

super glue:-D
:):):)

george81- choc to bardzo indywidualna sprawa i nie smiem krytykowac ale posiadanie 7 dzieci mnie jakos nie rozczula :) mnie by chyba w kaftanie wywiezli jakbym tyle miala :) ale wiadomo co kraj to obyczaj :)

citrus- mnie nie pociagaja seriale, chyba tez czasu i cierpliwosci na nie brak, nie moge sobie pozwolic na ogladanie regularnie, choc dla mnie czy te pl czy te zagraniczne to wiekszosc na jedna lape, choc jak pisalam nie ogladam wiec byc moze sa jakies fajne (no dobrze przyznam mieszkajac w pl i majac nascie lat ogladalam klan :):):) hehe ale to stare dzieje ;))

AAAAAAAAAAAAAAAAAA Widzę, że wszystkie mamy cudowny dzień:angry:
Ja od samego rana mam pecha: mamy takiego sąsiada, który zawsze parkuje dosłownie 5 cm od mojego zderzaka. Już mu Małż nie raz mówił, żeby troszkę dalej stawał, ale to nie odniosło skutku. No i wiedziałam, że to się tak skończy: dziś po zapaleniu, auto mi ruszyło z kopyta (lód na parkingu jak na lodowisku) i wjechałam bałwanowi w tablicę rejestracyjną. Gorsze jest to, że on ma dosłownie 2-3 cm ryskę na zderzaku, a mnie się mocno wgiął i do tego połamała się cała ramka od tablicy:angry: Kutwa!
Jakby tego było mało, wsiadam po pracy do auta, a tu kluczyk ni cholery nie przekręci się w stacyjce. Z 50 razy próbowałam, zanim łaskawie zaskoczył. Zatrzymałam się pod sklepem i znów to samo.
Kupiliśmy tę Hondę na wakacjach i coś mi przeczucie mówiło, że nie będzie mi się dobrze jeździć tym autem:baffled:

Jedyny plus to taki, że kanapka mi upadła masłem do góry:-p

wspolczuje pecha... oby do jutra choc w tym przypadku chyba wolalabym kanapke maslem na podlodze niz przygode z autami

zdrowka dla chorowitkow

reklama
Juz mi sie wszystko poieszalo.
W skrocie:ja tez walcze z chorobskiem.Nie dosc mi nielotow to tampony w nosie,helikopter we lbie i najgorsze,ze mnie w pracy brzuch bolal.Masakra jakas!Na 2 dni zostane w domu i zobaczymy co dalej.Mam nadziejeze dojde do siebie bo przeciez cholera jasna mi tylko te pare dni do urlopu zostalo.To moglabym sobie pochodzic...:sorry:

Wszystkim chorujacym-zdrowia.A zdrowym tez zdrowia... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry