Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i 12 potraw ,prezenty kupione oh juz nie mam sily -Jak znajde chwilke to was poczytam ...Czytam tu ze tez w kuchni spedzacie czas ,no nic kukne jak z nich wyjdziemy ;-)
W miedzyczasie braklo nam ciasta na pizze
(i cale szczescie bo mielismy godzine przerwy przynajmniej:-)).
).
Dobry Wieczor ...wpadam by napisac ze remont mi sie konczy,, pokoik jest super zrobiony :-),a teraz czas na garyi 12 potraw ,prezenty kupione oh juz nie mam sily -Jak znajde chwilke to was poczytam ...Czytam tu ze tez w kuchni spedzacie czas ,no nic kukne jak z nich wyjdziemy ;-)

Pobiegłam na rynek jak kot z pęcherzem, zrobiłam (prawie) ostatnie zakupy (zostały napoje, owoce i witaminy, bo się pokończyły), zjedliśmy śniadanie i zabrałam się za robotę. Aktualnie schnie mi podłoga w łazience, jeszcze w tzw. międzyczasie farbowałam włosy. 
i tak nie wszystko kupiłam bo oczywiście ludzie mają jakiś szał w oczach i normalnie półki wyglądają jak za czasów komuny.... zaraz zabieram się za robienie śledzi i warzyw do ryby...a..jeszcze mak muszę przygotować i chatę ogarnąć.... Wczoraj męczyłam się z ubraniem choinki a potem cierpiałam na kręgosłup..was też tak boli??? małż w robocie oczywiście , kotka leży do góry kołami..tylko ja muszę niestety zapi....ć..miłej pracy i pichcenia.... może starczy mi sił żeby jeszcze do was zajrzeć:-)na jutro zostawię pieczenie serników i innych słodkości...