• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
pospałam od 16 do 19, potem pobyczyłam sie na lezaco jeszcze.. teraz popijam słabą kawusie i pewnie skocze spac hahaha :)

ja na zaparcia i wzdęcia polecam jogurty, ale regularnie :)

Dzien dobry!
Ja juz wstana:(
A tak mi sie dobrze spalo,i sen taki mily ... mmm...
A rzeczywistosc? Coz,siuski w pojemnik zebrane,czas na prysznic,zrobienie sie na bostwo i w droge! Do laboratoriowego wampira coby krwi upuscil a potem do pracy...

Milego dnia!

PS wiikki kciuki zacisniete &&&

Ostatnia edycja:
No i mamy nowy rok ....szkoda tylko, że dla mnie zaczął się tak beznadziejnie:-( Wczoraj ryczałam cały dzień - dosłownie, pokłóciłam się z D., sprawa nadal nie przegadana więc pewnie dziś powtórka z rozrywki, aż mi się nie chce do domu wracać. Do tego oczy mam tak napuchnięte że ledwo na nie widzę, zaraz w pracy będą się dopytywać co mi się stało i pewnie znowu się poryczę :-(

Ale mam nadzieję, że wam się lepiej poukładało :) z tego co czytałam to raczej tak;-)
Wszystkim majówkom życzę wszystkiego najj w tym Nowym 2013 Roku:-)

Asia, spokojnie, nie jesteś jedyna! Też z rana wyjca zaliczyłam, ale bardziej dlatego, że wybitnie nie chcę iść do pracy, tylko że nie bardzo mam wyjście. Znaczy jasne, mogę zrezygnować, ale wtedy w domowym budżecie będzie prawie tysiąc złotych mniej, co jak za pracę na pół etatu (biorąc pod uwagę sytuację na rynku pracy w Gdańsku, zwłaszcza wśród studentów) mało nie jest :-(

Cytryna dzięki ;)

Co do pracy to też nie mam najmniejszej ochoty tu przychodzić .... tyle, że ja mogę iść na L4, no i współczuję Ci, że Ty nie możesz skorzystać z takiej możliwości .... nie ma sprawiedliwości:no: A właśnie jutro idę na wizytę i mam zamiar trochę odpocząć (czytaj "wreszcie iść na zwolnienie")

A faktem jest, że w naszej sytuacji liczy się każdy grosz :/

jak wy marudzicie baby :P ja całe święta zasuwałam, sylwester, nowy rok, a dziś wreszcie wolne ... i już mi się nudzi. M. cały dom posprzątał obiad mam gotowy, tylko w szafie posprzątać mi zostało bo żywcem nie ma co robić! Chyba jednak przejdę się do charity, może coś upoluje ciekawego. Korci mnie to szydełko ;) myślałam też żeby może własnoręcznie maluchowi karuzelę nad łóżeczko zrobić: mam dużo kolorowego filcu, do tego trochę kolorowych nici...

Sembo, jeśli masz się nudzić, to rób, jasne że rób! Tyle jest fantastycznych blogów o robótkach ręcznych, a nuż Ci przypadnie do gustu na tyle, by założyć swój i zacząć na takich cudeńkach zarabiać? ;-)

Hallo,

Witam się po dłuższej przerwie, byliśmy tydzień u rodziców, pospaliśmy do 11, wypoczęliśmy, szkoda, że jak zwykle szybko zleciało. Troszkę Was nadrobiłam i widzę, że raczej wszystko ok.

Jestem z Wami maruderami jeżeli chodzi o pracę, tak mi się dziś nie chciało wstawać, że też byłam bliska płaczu, tym bardziej, że w pracy nie byłam od 21 grudnia.

U mnie wszystko ok, zaliczyłam dwie wizyty, które opisałam w odpowiednim wątku.

Tutaj oficjalnie jeszcze się pochwalę, że będziemy mieli synka WIKTORA, także moje przeczucia się sprawdziły.

Sambo podziwiam Twoją aktywność, u mnie jest i tak o niebo lepiej w porównaniu z pierwszym trymestrem, ale jednak chyba cały czas towarzyszy mi leń.

Po powrocie ze świąt stanęłam na wagę i +1kg, tak się objadłam, że pierwszy dzień po świętach spędziłam w łóżku z bólem żołądka i mdłościami z objedzenia.

Życzę Wszystkim Wam oraz Waszym bliskim szczęśliwego roku 2013, codziennego uśmiechu na twarzy, dużo zdrówka i oczywiście każdej pomyślnego rozwiązania!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry