• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Kobietki!
Przechorowałam ostatni czas, dzieci też, mały jeszcze się smarcze a starsza nareszcie jutro do przedszkola. Sylwestra przetrzymałam do 3 a dziś praktycznie większość dnia przespałam. ale fajnie minęło, załapaliśmy fazę na karty, jakoś szybciej mi się leży:)
Cytryna gratuluję 3 latek!
nanu ja też mam 104 cm:)
a sushi można jeść w ciąży? zawsze myślałam że nie...

oj jak ja się cieszę że już wracamy do normalnego rozkładu dnia... jedni do pracy, inni do przedszkola, a pozostali leżeć:)

ja mam straszną ochotę ostatnio na łososia, chyba przy następnej wyprawie do gina sobie kupię albo wcześniej namówię M. na zakupy:)

mam po tych wszystkich imprezach takie gazy że czasem się zastanawiam, czy to jelita czy skurcze. niby 5 ciąża ale zupełnie tego nie umiem rozpoznać. macie coś na odgazowanie?

mandarynki? O! pierwsze słyszę. spróbuję. espumisan można? pytałaś lekarza? jeszcze słyszałam o herbatce koperkowej, kiedyś dzieciom podawałam... to pewnie przypadłość leżących ale czasem normalnie ciężko wytrzymać nawet z bólu jelit

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry