• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
My byliśmy u znajomych, było nas 6 osób plus roczna Patrycja i pies...
też prerzucaliśmy się z Warszawy na Wrocław "podziwiając" wyczyny naszych gwiazd.... ehh...
Jednego Tomka Kowalskiego mi żal, wiem,że mało obiektywna jestem, wkońcu znam go od dzieciaka, ale od dzieciaka miał bluesa w głowie, a teraz niestety showbiznes rządzi się swoimi prawami. W ramach sprostowania: Piosenka Jacksona nie była jego wyborem, to była noc coverów i taki mu narzucili (uważam że wyszło mu to nader kiepsko!) - deal is deal, wygrałes program, my cię promujemy a Ty godzisz się na nasze warunki... cóż początki najtrudniejsze oby blues wygrał z badziewiem! (i nie mówię tu o Jacksonie, a o polsatowych klimatach muzycznych)...

A w ramach dobrych (moim zdaniem) klimatów muzycznych polecam dziś radiową trójkę - do 21wszej Top wszechczasów!!!

a Mój S zaraz jedzie do dyżurującej apteki bo wczoraj przegapił godziy otwarcia a ja jutro siuśków do lab nie mam w czym zawieźć...

przy okazji nakazałam mu poszukiwania pysznych lodów!!! :) ależ mam ochotę!!!

ale dziś leniwy dzień, już chcę jutro, bo wizytuję i podglądnę moją dziecinę i dowiem się czy rośnie prawidłowo. Jeszcze na złość bierze mnie choróbsko, gardło boli, aż nie mogę nic przełykać :/ i przez to nie poszłam na hobbita :/ mój małżon sam musiał iść.

Ale u mnie w okolicy strzelają fajerwerki, że im jeszcze nie mało :)

ja też nie chcę jutro do pracy!!!

chociaż dojadę do niej pewnie później:) na 7 jadę do laboratorium, więc do pracy jak nie będzie kolejek pewnie ok 8 dotrę:)

a w ramach lunchu jutro jadę na sushi:) więc powinno szybko minąć:)

oficjalnie etap przygotowań do L4 uważam jutro za otwarty, pokończę i poprzekazuję wszystko i spadam!

a w czw wizyta:P

reklama
Ja być może pójdę od końca stycznia na L4, więc to już niedługo, ale mnie to wcale nie pociesza:baffled:

nanulika, wąchaj dobrze, czy świeże to sushi ;)

ja na L4 wybieram się od ok 15-20 stycznia.... nareszcie!!! będzie czas na dom, basen, maseczkę, porządki w zapomnianych miejscach, zaczęty dywan, zaproszenia, szukanie imienia, szukanie sukienek na ślub i poprawiny.... oh! :D

a sushi jem we wro zawsze w sushi77 - futo grill butter, z grillowaną rybą maślaną - boskie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry