• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

i ja witam.my poszliśmy spać o 2,ale było bardzo rodzinnie,ja leząca,znajomi z miesięczną córeczką a następni ogłosili poczęcie,fajnie wejść z taką wiadomością w Nowy Rok:-)

reklama
Witajcie noworocznie, mam coś dla Was:-) Zobacz załącznik 526966 Wszystkiego, co najlepsze dla Was!:-) A moja Madzia to musiała mieć przeżycia, strzały, huki, mama się przejadła że hoho i po 2.00 poszłyśmy spać! A od rana z szampanem, bo wczoraj nie dopiłam;-), igraszki:laugh2: No i nadal w wyrku, bo wieczorem powtórka- mamy gości, rodzina z Zamościa przyjeżdżają...

Co do szydełkowania, to niet, ale kiedyś na drutach robiłam. Kocur przed 24.00 wylazł nawet na balkon, hehe, ale o 24.00 jak zaczęło się na dobre to szybko uciekł na akwarium. Sunia też się trochę strachała, ale patrzyła na nasze reakcje i się uspokajała.

Citrus właśnie patrzę na powtórkę na Polsacie...tragedia na prawdę...Kowalska np...ja uczyłam się śpiewać rok czasu, takie moje hobby i właśnie jedną z pierwszych piosenek była ta, którą śpiewała...no powiem Wam, że chyba lepiej ją zaśpiewałam (a nie jestem super extra hiper talentem)....Pod koniec się trochę rozkręciła....Jakoś w ogóle fałszują i jakieś dziwne wersje, średnio mi się to podoba. Może dlatego, że zimno? Czy coś....
Jeeeeezu, a ten Kowalski z piosenką MJ? Głos ma, ale wg mnie, trzeba być na prawdę zajebistym, żeby w ogóle brać się za próbowanie zaspiewania JEGO piosenek!! No, ale Big Cyc jak zawsze- super :tak:i Krzywy też ok, czyli jaki wniosek? tylko dawni, klasyczni piosenkarze i muzycy coś sobą reprezentują. (no może znalazło, by się kilka świeżaków b, dobrych np. Ewa Farna, ale coraz gorzej z nimi).

Ostatnia edycja:
Zapominajka przybijam łapke... moja Aska tez tak teraz zaczeła chorowac... juro konczymy antybiotyk, robimy 2 dni przerwy i zaczynamy szczepionke do nosa.... az sie boje co przez te dwa dni sie wykluje...

Witam sie w Nowym Roku :) My o 3 dotarlismy do domu i od razu walnelismy sie spac ;) Bylo cudnie - znajomi tak ciesza sie na przyjscie na swiat naszego synka :)

Dzisiaj wstalismy na obiad i teraz zamierzamy ogladac film - polecam the killing to serial ale wciaga :)

Zapominajka przybijam łapke... moja Aska tez tak teraz zaczeła chorowac... juro konczymy antybiotyk, robimy 2 dni przerwy i zaczynamy szczepionke do nosa.... az sie boje co przez te dwa dni sie wykluje...

co za szczepionka do nosa. u nas o czyms takim nie slyszalam macie jakies zalegle szczepienia czy cos dodatkowego robicie. zdrowka dla malej

Zapominajka-wy to tez nie odpoczniecie od tych chorob, 2 miesiace bez przedszkola pewnie juz zapomnial jak tam jest:-) zzdrowka dla Igorka

Już się chyba przyzwyczailiśmy. Ale muszę powiedzieć, że już mnie nawet przestało wkurzać, że wyjść nie można - bo albo gorączka, albo osłabienie, albo pogoda pod psem...
Miałam plan, że jutro siadam do pracy i kończę ją pisać.

Mysiak no wy to chyba też jakieś pechowe w ostatnich tygodniach.

reklama
co za szczepionka do nosa. u nas o czyms takim nie slyszalam macie jakies zalegle szczepienia czy cos dodatkowego robicie. zdrowka dla malej

http://www.doz.pl/leki/p237-Polyvaccinum_mite_zawiesina_do_nosa

Aska od wrzesnia nie wychodzi z niezytu nosa... ma jakis ucisk w uszach co upośledza jej słuch... musimy ten nos wyleczyc y moc zacząć walczyć o jej słuch a wszystko przez jedną infekcje bakteryjną, która wciąż nawraca, a w wymazach nic nie wychodzi.... pomaga dopiero antybiotyk na 10 dni, ale to tylko dorażnie... wiec laryngolog zalecia szczepionke donosowa...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry