• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

Wpadam na chwilke zlozyc zyczenia ;-)

Plona sztuczne ognie, plynie juz muzyka, idzie Nowy Rok, stary juz umyka więc wzniesmy puchary, tanczmy do rana, niech los nam nie szczedzi kawioru i szampana.(bezalkocholu):-D:-D
Citrus-W tym roku i my bedziemy strzelac faierwerki ,,,chodz nie przepadam za ta idiotyczna zabawka ,ktora okalecza ludzi :tak:

reklama
Kochane majóweczki, widzę, że jak mnie nie ma, to jesteście niesamowicie aktywne. Zrobiłam sobie przerwę na ślub a tu tyyyle stron do nadrobienia :) pozdrawiam Was serdecznie i życzę szczęścia i mnóstwo zdrowia w Nowym Roku :)

dobry noworocznie, niektórzy muszą się zbierać do pracy... tak tak... w New Looku nawet Nowy Rok to okazja do zarobienia kasy ;/
kochane pamiętacie jak się szydełkowało? Złapałam zajawkę żeby spróbować znowu ;) takie piękne rzeczy można zrobić z włóczki ;)

Dzien dobry w nowym roku :)

Posiedziałam z chłopem do 4 nad ranem :) było miło, we dwoje.. czas dla siebie.

Obudzilismy Asie na fajerwerki, ale gdzie tak.. po minucie powiedziała juz wystarzy i poszła dalej spac, zaden huk jej nie przeszkadza....to jej 4 sylwester a ona ani razu sie nie obudziła... ja drzałam zebys ie nie przestraszyła a ona spi jak kamien...
Życzę sobie w nowym roku by drugie było do spania jak Asia...

sembonzakura.. wspołczuje, ze musisz do pracki... ae mimo wszytsko zeby było spokojnie i miło..

Dzień dobry w Nowym Roku :-)

dobry noworocznie, niektórzy muszą się zbierać do pracy... tak tak... w New Looku nawet Nowy Rok to okazja do zarobienia kasy ;/
kochane pamiętacie jak się szydełkowało? Złapałam zajawkę żeby spróbować znowu ;) takie piękne rzeczy można zrobić z włóczki ;)

Nawet dziś do pracy :szok: No w szoku jestem absolutnym.
A szydełkowania nie pamiętam, ale ja nigdy nie miałam cierpliwości do takich robótek.

Ja padłam o 1.30
A młody w nocy obudził się z gorączką i okropnym kaszlem :-(
A miałam taki plan, że jutro (po 2 miesiącach) pójdzie do przedszkola.

Oj Zapominajka, wy to macie z tym Iggym :-( Nie myślałaś, żeby się z nim kiedyś do sanatorium wybrać, skoro tak często choruje?

My też położyliśmy się po pierwszej. Oglądałam te wszystkie koncerty na Dwójce i Polsacie... i byłam zażenowana.
W. oglądał i własnym oczom nie wierzył, jakie "gwiazdy" występują i jakie to wszystko jest miałkie, z jednej strony mieliśmy ubaw, z drugiej paliliśmy się ze wstydu za to, czym nas karmią.
Niuniek z kolei podczas puszczania fajerwerków oparł się przednimi łapami o parapet i sobie oglądał spokojnie, zero stresu, zero nerwów, nic. Chyba mu się podobało, bo jak urzeczony stał :laugh2:

reklama
a my usnęliśmy o 23 i przespaliśmy wejście w Nowy Rok... o 00:00 trochę huku nas wybudziło ale poszliśmy spać dalej...niestety mój małż musiał wstać o 04:00 do pracy więc chociaż trochę pospaliśmy.... ale huku było co niemiara..chyba godzinę się tłukli tymi fajerwerkami...a moja kocina tylko radary nastawiała i wtuliła siw w kołdrę.... więc Citrus podziwiam twojego Niuńka za zimną krew....

A co do szydełkowania...mam chyba dwie lewe ręce....więc nie bardzo pomogę w tym temacie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry