• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

Nia w Pl to chyba jeszcze długo się nie będą pytali.
Wszystko rozbija się o kasę i szczerze wątpię, aby kogoś los rodzących faktycznie obchodził - to są tylko martwe numery i statystyki.

Citrus dziękuję za wyjaśnienie. Nie podnieciłam się wizją tej sławy. Chyba mnie nie wzruszy jej historia ;-)

reklama
CC na życzenie pacjentki jeszcze długo pozostanie w sferze marzeń. Przykładem może być ostatnia sytuacja tego ciężarowca Bonka i jego żony, która rodziła bliźniaczki sn, bo nie chcieli robić cc i druga z dziewczynek była (jest? bo nie wiem, jak to się zakończyło) w ciężkim stanie z uszkodzeniem mózgu:no:

A co do książek, to ja nienawidzę wersji ebookowych - musi być papier :tak:

Fiołkowa, ja bym może chętnie czytała na czytniku, gdyby te wersje elektroniczne książek nie były drogie. Książek właściwie w ogóle nie kupuję, bo szkoda mi kupić coś, co będzie po przeczytaniu stało na półce. Inwestuję tylko w te pozycje, które czytałam już kilka razy i jeszcze kilka razy w życiu przeczytam. Był czas, że wydawałam na książki ogromne pieniądze, ale wtedy mieszkałam z rodzicami i nie musiałam się utrzymywać ;-)

A ja tak sobie pomyślałam, że te nasze bąble urodzą się w roku z trzynastką na końcu. Niech więc szczęśliwą ta liczba będzie! :-D

DOKŁADNIE:-)

Najnowszą Grochole mam zamówioną,lubię też Wiśniewskiego,też czekam na tą najnowszą,wszystkie wcześniejsze przeczytałam oprócz tej o fb jakoś nie umiałam jej strawić i zostawiłam,a dziś pocztą mi przyszły 3 książki Grzesiuka,tak z sentymentu chce je mieć w domu:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry