• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

hej
ja też w domu,znajomi przyjadą do nas,z dziećmi,choć nasze oddelegowane.
co teraz czytacie?ja właśnie kończę drugiego Greya
teściowa przyszła niedoszła,zrobiła mi dziś śniadanie do łóżka :szok:

reklama
Wikki, a ile masz wzrostu? Pytam, bo ja mam prawie metr osiemdziesiąt i boję się, że ten rogal będzie na mnie za krótki, a nie powinnam spać ze zgiętymi kolanami :dry:

Noirel, jak podoba Ci się drugi Grey? Ja zaczynam dziś serię artykułów dotyczących czytelnictwa, zamieszczonych w książce "Czytam - więc jestem" i być może "Szkiełko i wokół" Grzegorza Miecugowa :blink:

Zapominajka, o czym te opowiadania? Warto?

Ostatnia edycja:
Citrus chyba ciekawszy od pierwszego,mniej sexu .wcześniej zachwycałam się Millenium,a po Greyu czekają książki Agenta Tomka i Pazury,odnośnie tej afery,koleżanka powiedziała że warto przeczytać

Citrus ja do najwyższych nie należe mam ok 163 cm wzrostu, ale rogal wydaje się długi. Ja ogólnie jak śpię na boku zawsze śpię z kolanami ugiętymi, nie umiem inaczej. Może powinnaś sobie kupić takiego rogala mniej rogalowatego :) bardziej prostego wtedy może nie będzie trzeba tak uginć nóg. Bo na zdj też kobiety miały delikatnie ugięte.

Noirel, mnie właśnie też druga część bardziej się podobała. Nawet zaczęłam rozumieć, co autorka miała na myśli w kwestii "psychologicznej", choć niestety sposób wykonania, styl i poziom infantylizmu powieści działają na niekorzyść :-p Trudno jednak powiedzieć, że nie wciąga, bo moim zdaniem to jedna z tych książek, które są po prostu fatalnie napisane, a jednak czyta się je jednym tchem :-)

Ja wlasnie dostalam greya pod choinke od mamy. Druga czesc,bo nie doczytala ze to trylogia. Na razie mam za soba ok 120 stron,wciaga - poki co tyle moge powiedzec. Pierwszej nie czytalam...

Co do rogala ja mam taki i 175cm wzrostu-jest ok. Ale na boku zawsze podkurczam nogi wiec nie wiem jak z prostymi. Moge w domu cyknac fote z kojcem to sobie ocenicie jak to sie ma...

siemanko kochane!

a mi sie zaden grey nie podobal:szok:
ani twarze, ani ciemna strona, przeczytalam bez fajerwerkow..

no , ale...o gustach sie nie dyskutuje:-D

a teraz kupilam ostatnia grochole, zobaczymy co to takie, na zimne wieczory, niezobowiazujace, bez potrzeby nadmiernego wysilku mozgowego:-D

Wikii a jaki kupiłaś ten rogal? Ja się niesamowicie waham, czy kupić ten droższy, czy zwykły jakiś.

Fiołkowa może musicie Kubusiowi stopery włozyć na dzisiaj, bo się biedaczek wykończy. Współczuję przeżyć. U nas na szczęście ani Iggy, ani zwierzory na hałasy nie reagują. Może kot trochę.

Noelle miłej zabawy!

Jeśli chodzi o rogale, to ja mam zwykły. Dałam za niego 68 zł (3 lata temu) i jestem bardzo zadowolona :tak:
Nawet po praniu nie stracił kształtu ani właściwości. Śpi się bardzo wygodnie i jest długi (mam 180 cm).

Myślałam o tych stoperach, ale wątpię, żeby dał sobie je włożyć do uszu :no:
My mieszkamy nad rzeką, niedaleko jest dużo garaży i gówniarze (nawet tacy ponad 30-letni) włażą tam i strzelają. Sama nie raz prawie dostałam zawału, jak mi prosto pod oknem walnęło, więc Kubie się nie dziwię...
Myślałam, żeby jechać na noc do teściów, ale teściowa idzie do pracy, a z teściem samym za nic w świecie nie zostanę:baffled:

Książki czytam ostatnio dorywczo, nad czym bardzo ubolewam, bo był ze mnie mól książkowy. Ostatnio przeczytałam "Bogowie, honor, Ankh-Morpork" Pratchetta - lubię część jego Świata Dysku, ale nie te części o Rincewindzie.

reklama
O matko ksiazki to nie moja broszka heee. Nawet nie mam czasu ich czytac...

A wpadlam do was zyczyc wam WSZYSTKIEGO DOBREGO w nowym roku;) I zeby nasze dzieciaczki zdrowo rosly i bezbolesnie i szybko przyszly na swiat;)

Ja wlasnie w drodze w gory - rejony Zakopanego;) Ja z tych bardziej imprezowych, jedziemy w 15osob , bede oczywiscie kierowca;D Do ktorej wytrzymam to wytrzymam, a jak mi sie znudzi do pojade na kwatere i juz;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry