reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Moj maz znow przyniosl taka francuska kielbase wieprzową, jakby prasowany tatar z wieprzowiny i suszony i w takiej skorze jakby z plesni, fuuuuuj, smierdzi jak nie wiem!

Napisalam dzis trochę tego mgr, ale kurde nie mogę za długo siedziec, myslalam ze skoncze rozdzial a tu dupa...jak sie skupiam za mocno to cisnienie mi rosnie
baffled5wh.gif

Noirel ja jutro mam właśnie badanie glukozy tez 75 g i położna w szkole rodzenia powiedziala, żeby wycisnąć cytryne to będzie lepiej smakowało a nie zmieni wyników. Jutro dam znac jak było :)

a ja mam kiełbasę swojską, bez konserwantów i innych dodatków....
kaja też myśleliśmy o fordzie ale c-maxie...jednak po przestudiowaniu internetu wyszło, że jednak będzie zafira...ja za nią obstaje...ford jest spoko ale w naszych rankingach wyszedł gorzej....
a teraz mamy lagune i niestety trafiliśmy na wysławiony egzemplarz królujących na lawecie:-D:-D

my mamy a6 a q7 mialo byc drugim autem, rodzinnym, na wyjazdy wszyscy razem, ale dal nam sie we znaki troche..
moj S sfiksowal, on mi tu z jakimis busami wyskakiwal itd:-D
dyskusja trwala bardzo dlugo, co do q7 sie oboje zgadzalismy bo oboje obstawiamy audi..
pozniej mi proponowal renauld espace, wtedy myslalam w ogole ze go z domu wygnam:-D
ale rozum wzial gore, a Marysia szczesliwa bo ma dvd w zaglowkach w tym s maxie..
opel u nas odpada

ZAPO, a jak sie Wasza furmanka sprawuje?

Ostatnia edycja:
kaja zjadła tatara, a ty cytrynka byś chciała... a ja właśnie czytam na twoim blogu o tatarze wołowinie i innym super żarciu! normalnie kobieto inspirujesz mnie to przecudnego mojego przyszłego życia! niech no tylko urodzę:)) mam świetną lekturkę na najbliższe dni i powiem że nawet notatki sobie robię:)
a inspiracje wbiły się na moją dzisiejszą kolację: twaróg, odrobina śmietany, olej lniany, cebula, czosnek i ogórek kiszony, co wy na to? wszystko oczywiście ma sprzyjać mojemu grypowemu połamaniu:)

zapo jak się czujesz? temperaturka?

Ostatnia edycja:
reklama
Kartagina, a ja właśnie siedzę i płaczę, bo dostałam bardzo miłą wiadomość od czytelniczki, a nie mam zupełnie siły i ochoty na prowadzenie bloga :-(

Do góry