Przyznać się która oddała mi swój ból głowy

jak mnie ćmi...

Co do kształtu brzucha to ja sie nie znam, niby na dziewuszkę je się słodycze a ja nawet nie mam zbytnio na nie ochoty, od czasu do czasu coś zjem ale nie jakoś specjalnie
Hej;-)
Majowk@ Hi5, mnie też któraś z dziewczyn bólem głowy obdarzyła...rano ćmilo wiec zdrzemnełam się jeszcze z godzinkę, ale figa :-( obudziłam się z jeszcze większym bólem :-(
Hejka, ledwo nadrobiłam 20 stron
Ja swój ból głowy od 1,5 tygodnia grzecznie pielęgnuję, żeby mnie czasem gdzieś nie opuścił, bo jakże bym mogła bez niego żyć, więc na pewno ode mnie go nie dostałyście

Wczoraj byłam cały dzień na powietrzu, ale w czapce, bo wiatr mi w uszy wiał. Pogoda piękna, wsadziliśmy 27 drzewek i krzaków do sadu u teściowej. Ok. 19 jak się położyłam zaczęła boleć głowa, usnęłam i jak się obudziłam o 21.40 to bolała nadal...

Wzięłam apap i poszłam spać dalej. Dziś póki co prawie spokój. Rozmawiałam z koleżanką - mówiła, że w pierwszej ciąży głowa bolała ją 3 miesiące...
Gdzieś wśród 20 ostatnich stron była mowa o ciśnieniu - wczoraj jak leżałam rano, w poduszce słyszałam jak mi serce bije - jakby całe ciało pulsowało. Zmierzyłam i było 109/79 puls 94... Ale dobrze, że do 120 jest jeszcze ok, bo już zaczęłam się martwić, bo to drugi raz tak nagle bez wysiłku całe ciało mi pulsowało.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Czarnulka - zdjęcie czadowe
Wiadomość Vileny mnie zszokowała. Bardzo mi przykro...