Na moje szczęście trochę zwolnilyscie z pisaniem, wiec uda mi się nadrobić! powiem wam ze miałam bardzo stresujący epizod z krwawieniem, ale zakończył się dobrze bo miałam wspaniałe USG, gdzie potwierdzony został chłopiec i był piękny obraz w 3D Nieodkryli skąd ta krew, ale z maluszkiem wszystko super wiec się nie stresuje.
Jup, verna Milowiedzieć ze nie jestem jedyna bez zdolności kulinarnych
czarnulka mówisz ze maź dotyka brzucha itp? Mój ostatnio cos zaczął gadać do synka, ale tak bardziej dla żartów. Nie mogę się doczekać jak będzie mógł poczuć kopniaki!
katagorka współczuje choroby

mi pomogły naturalne sposoby (cytryna,miód,płukania gardła woda z solą), oby i Tobie udało się to jak najszybciej zwalczyć!
Rukmini jak Ty koty tego wszystkiego nauczyłaś? Moje zdecydowanie do tych niewychowanych należą

a o pieluszkach wielorazowych tez myślałam ale coraz bardziej skłanam się do jemdorazowych. Często wychodzimy, często tez dzieckiem zajmować się będzie ktoś inny niż ja, wiec mogłoby byc cieżko. Mam nadzieje ze przez dłuższy czas się nie przyda, ale daj znać skąd miałaś ten kubeczek menstruacyjny i skąd uczyłas się zakładania (sama, jakaś strona...)? Widziałam go tylko na stronach angielskich, a nie polskich.