reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Dlatego ja się cieszę że zainwestowalam w detektor tętna płodu i kiedy mam.obawy patrze czy serce bije i głowa spokojna.
Madzia jeśli się niepokoisz to jedz na IP.

reklama
Ja tez tak mam z ruchami ze w jeden dzien czuje malego dosc fajnie a naa nastepny dzien cisza....teraz jak sie nie pokoje to odkurzacz wlaczam i maly sie rusza albo ide sie komopac i maly tez zaczyna szalec:) teraz maly tez szaleje :) 27 mam wizyte i juz sie.doczekac nie moge :/

Mój dzisiaj tez leniwy. Wczoraj też był. Na wieczór kilka kopnięć było jak się położyłam na w znak aż brzuch skakał. I tym razem z innej strony niż zwykle. Więc może się obróciło.

Ja dzisiaj to krówki wcinałam. Teraz to jabłko zjadłam. Oby mi to już wystarczyło. Najgorzej, że czasem tak o 22 zaczyna mnie ssać.

Ala_25 do szpitala idziesz? A kiedy? To się wynudzisz. Ja też leżałam i tylko cukry sprawdzali. Jedyna rozrywką było chodzenie na kto bo to juz 35 tc był i jeszcze to jedzenie szpitalne dla cukrzyków, ble.

Ja to teraz tak mam ze w nocy się budzę około 4 i czuje jak mnie ssie z głodu. Narazie daje radę i nie wstaje do lodówki :), głód udaje mi się narazie zaspokoić wodą i mam nadzieję że wytrzymam do śniadania do końca ciąży :).

Małka tez tak mam, tylko u mnie jest bliżej 5-6. Tez oszukiwałam woda, ale dzisiaj się podałam i wcielam pół kromeczki :)
Synek dzisiaj ładnie daje znać o sobie z czego jestem bardzo zadowolona :)

Aniu to najadlas sie wtedy strachu a dzidzia Ci poprostu psikusa zrobila:rofl:

Mnie na wieczor/noc najwieksze ssanie bierze:rolleyes2:
Tez staram sie jakos owocomi oszukiwac, ale zazwyczaj konkrety wygrywaja:oo:

Ja się już położyłam ale czuje ze żołądek jest głodny i domaga się żeby coś zjeść ale nie ma opcji nie wstaje może usne :p nie mogę tyle jeść bo masakra jakąś

Z tego co wiem to nie można doprowadzać do ssania żołądka ;) zjedz coś lekkiego np jakieś orzechy czy herbatnika :) Ja to jak mnie ssie i zaraz nie zjem to mi się wymiotowac chce :p

reklama
Ewa obawiam sie ze w naszym przypadku wszystko bedzie teraz tuczyć [emoji16] a jak wiadomo, dziecku cieżko odmówić :p
Jeżu ale miałam dzisiaj nudny dzień. Rano zakupy, a pozniej totalne nic. Byłam na spacerze, do treningu jakoś nie mogłam sie zmusić, do gotowania zreszta tez... I tak cały dzień na sofie... I plecy mnie bolą od tego przewalania z boku na bok. Jakoś tak zgubiłam gdzieś motywacje do życia dzisiaj:) ale takie dni tez są potrzebne. Jutro weekend, mój A w domu wiec pewnie nadrobię aktywności :p tymczasem Władca Pierścieni po raz 103959420 i ciepłe wyrko:)

Do góry