reklama
Ja tez tak mam z ruchami ze w jeden dzien czuje malego dosc fajnie a naa nastepny dzien cisza....teraz jak sie nie pokoje to odkurzacz wlaczam i maly sie rusza albo ide sie komopac i maly tez zaczyna szalec
teraz maly tez szaleje
27 mam wizyte i juz sie.doczekac nie moge :/
GosiaLew
Fanka BB :)
Mój dzisiaj tez leniwy. Wczoraj też był. Na wieczór kilka kopnięć było jak się położyłam na w znak aż brzuch skakał. I tym razem z innej strony niż zwykle. Więc może się obróciło.
Ja dzisiaj to krówki wcinałam. Teraz to jabłko zjadłam. Oby mi to już wystarczyło. Najgorzej, że czasem tak o 22 zaczyna mnie ssać.
Ala_25 do szpitala idziesz? A kiedy? To się wynudzisz. Ja też leżałam i tylko cukry sprawdzali. Jedyna rozrywką było chodzenie na kto bo to juz 35 tc był i jeszcze to jedzenie szpitalne dla cukrzyków, ble.
Ja dzisiaj to krówki wcinałam. Teraz to jabłko zjadłam. Oby mi to już wystarczyło. Najgorzej, że czasem tak o 22 zaczyna mnie ssać.
Ala_25 do szpitala idziesz? A kiedy? To się wynudzisz. Ja też leżałam i tylko cukry sprawdzali. Jedyna rozrywką było chodzenie na kto bo to juz 35 tc był i jeszcze to jedzenie szpitalne dla cukrzyków, ble.
reklama
Ewa obawiam sie ze w naszym przypadku wszystko bedzie teraz tuczyć [emoji16] a jak wiadomo, dziecku cieżko odmówić
Jeżu ale miałam dzisiaj nudny dzień. Rano zakupy, a pozniej totalne nic. Byłam na spacerze, do treningu jakoś nie mogłam sie zmusić, do gotowania zreszta tez... I tak cały dzień na sofie... I plecy mnie bolą od tego przewalania z boku na bok. Jakoś tak zgubiłam gdzieś motywacje do życia dzisiaj
ale takie dni tez są potrzebne. Jutro weekend, mój A w domu wiec pewnie nadrobię aktywności
tymczasem Władca Pierścieni po raz 103959420 i ciepłe wyrko
Jeżu ale miałam dzisiaj nudny dzień. Rano zakupy, a pozniej totalne nic. Byłam na spacerze, do treningu jakoś nie mogłam sie zmusić, do gotowania zreszta tez... I tak cały dzień na sofie... I plecy mnie bolą od tego przewalania z boku na bok. Jakoś tak zgubiłam gdzieś motywacje do życia dzisiaj