A ja niestety nie mogę się pochwalić dobrą nocką. O ile w dzień staram się zajmować czym tylko mogę, o tyle w nocy myśli same do mnie przychodzą i nie mogę nad nimi zapanować:/
Położyłam się spać koło północy, gdzieś do 1 przewracałam się z boku na bok, jak już zasnęłam, to i tak kilka razy się budziłam, ostatecznie obudziłam się koło 9, ale taka na maksa zestresowana.Jak ja się wrzodów przez ten stres nie nabawię, to będzie dobrze

Do tego ostatnio wieczorami mnie brzuch pobolewa, tak w okolicy pępka. Nie wiem, czy to jakieś wzdęcia, ból żołądka czy coś innego, a już wolę nie szukać w necie. Miała któraś z was takie bóle? Dół brzucha jest miękki, nic nie boli, tylko właśnie te okolice pępka, albo nawet ciut wyżej.
Dziewczyny, może któraś z was się orientuję (z tych co znają kogoś, kto przechodził w ciąży cholestazę), czy cholestaza stanowi przeciwskazanie do małęgo sam na sam z partnerem?

Bo szczerze mówiąc nie wiem, na logikę wydaje mi się, że chyba nie powinna, ale pewna nie jestem, a wizytę u swojego lekarza mam dopiero w przyszłym tygodniu. Jakoś głupio mi było pytać o to w szpitalu podczas obchodu