reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

karolq to moje jest minimalnie szersze i trochę dłuższe od drewnianego niemowlęcego :-)(dłuższe może o połowę ....a nawet nie bo ma 150cm )
Vi miała wyższe łóżko zanim przyszło nam to co ma z misiem ;-) a to z misiem jest duże :-p Emka to małe ma tymczasowo , dopóki nie znajdziemy jakiegoś ładnego dużego :-)

reklama
kamcia - moja Zośka by spadła z takiego tabczanika, w nocy wędruje po całym łóżeczku, nigdy nie wiem zaglądając, w którym miejscu ją znajdę:-D

ja właśnie przymierzam się do kupienia spacerówki x-lander s, bo z naszego x-landera xq jestem zadowolona a podobno ten s tez jest fajny!

Kurde to teraz mi namieszałyście z tymi łóżkami. Młody umie schodzić i wchodzić na łóżko o ile nie jest za wysokie. Ale kurde w łóżeczko mogę go włożyć i zamknąć jak trzeba i nie wylezie.

a moja Emma tez wedruje po łózku .. czasami ma nogi tam gdzie podusia a głowę z drugiuej strony :-p
i jeszcze nie spadła :-) sama schodzi jak sie wyspi..

spiąc w łużeczku niemowlęcym i task jakbym ją wsadziła a chciałaby wyjść to urzadziłaby ryk .. i nie dałoby sie jej tam utrzymac .. a tak wychodzi na pokój i sie grzecznie bawi :-p

Vi spała na duzo wyzszym łózku na poczatku tez nie spadła .. i schodziła ładnie sama dopiero jak miała 1,4 msc to jej zamówilismy dziecięce łózeczko i miała niskie i śpi na nim do dziś :-p

Przeglądam kanapy, bo chciałabym żeby wreszcie Zochna spała sama w pokoju, a to wiąże się z zakupem wygodnej, rozkładanej kanapy dla nas. Musi być maksymalnie długa i szeroka, do tego płaska i bez jakichkolwiek pikowań (nienawidzę na nich spać).
zastanawiam się wstępnie między dwoma, ale nie wiem, czy ten drugi model (dłuższy) jest wytrzymały, bo po rozłożeniu widzę, że jakby wisi w powietrzu. MOże macie tego typu kanapę, to napiszcie jak się sprawuje.

Meble Kanapy Sofy firmy DĄB Gdynia | Epsilon Bis kanapa | kanapy rozkładane

Meble Kanapy Sofy firmy DĄB Gdynia | Karla kanapa rozkładana | kanapy rozkładane

reklama
lepi taka kanapa dla Zośki?:szok: Ty no mała się zgubi na niej ,taka wielka ;-)

a serio, to kiedyś miałam taką kanapę i powiem Ci,że wygodniejsza taka rozkładana wzdłuż, niż wszerz, bo zawsze się wpadało w tą dziurę grr

Do góry