reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Wiktoria
Trzymamy kciuczki za szybka, sprawna przeprowadzke, wiem najlepiej co to znaczy, kilka razy to przechodziłam.:-):-)

reklama
Olu pochodze z Krakowa i tu mieszkalam przez 19 lat.Pozniej studia w Wawie i mieszkanie w Zielonce przez 6 lat a teraz od 1.5 roku znowu w Kr jestem.Mozliwe ze niedlugo znow zamieszkam w Zielonce :-(

Witam, widzę że wątek wawy i okolic mamy, Olu z tego co się zdążyłam zorientować to w zielonce nie zamieszkamy ze względu na dojazd mojego męża do pracy. Firma jego znajduje się na Służewcu i tam będziemy wynajmować coś przez jakiś czas, okolice też wchodzą w grę czyli ursynów, wilanów. Mimo tego na pewno znajdę czas i będziemy się spotykać:-)

hej dziewczyny ja dopiero dzisiaj mialam mnustwo spraw do zalatwienia....:tak:
wiecie co przemyslalam ta pralke i nie chce im robic przykrosci wezme ja i albo bedzie uu mnie a rodzice meza swoja zawioza do dziadkow a nasz wstawia albo sprzedam mamie ta pralke...ale juz mi przeszlo:baffled:

jedynie dzisiaj mialam ogromne pocieszenie bo poszlam do ostatniego juz lekarza i powiedzialam ze jak ten nie wypali to chyba sie zalame ale poszlam i jestem BARDZO ZADOWOLONA!!!!!!!! nareszcie konkretny lekarz:tak: i byl mily i pogadal i wogole bardzo przyjemny akurat usg nie robilam bo bylo 3 dni temu wiec za czesto nie ma co..... ale juz wiadomo skad mam wysoka flore bakteryjna.... poprostu mialam ranke czy jakas zmine na szyjce macicy bralam leki i jednak nie zniknelo a dzis okazalo sie ze jest duza infekcja rana jest dosc duza i krwawi jak sie jej dotyka :baffled: i powiedzial ze to trzeba wyleczyc zeby dopiero sprawdzac mocz... wytlumaczyl mi wszystko pieknie dal mi tylko ten lek na infekcje a nie jak ini zarzucili mnie receptami i kazdy na co innego i powiedzial ze jak przyjde 5 grudnia to zrobimy to usg jak tak bardzo chce wiedziec co bedzie i zdziwil sie bardzo ze na tym usg co byla lekarz nie powiedzial mi jaka jest plec bo powinno byc juz ladnie widac....:angry:

jednak lekarz a lekarz to jest roznica ci ze szpitali tylko kase chca sciagnac i tez nie ma pewnosci czy przy porodzie trafi sie na ich dyzur...

Co do szpitala w Wołominie to napewno mogę go polecić!!! Mojej mamy bardzo dobry znajomy był tam niedawno ordynatorem, wyprowadził mamę z bardzo ciężkiego stanu. dzisiaj dowiem się o namiary, też myślałam aby tam rodzić i chyba umówię się z Nim jeżeli jeszcze jest ordynatorem że przyjmie mnie nawet dwa dni przed terminem porodu jak wszystko będzie w porządku;-)i chyba zacznę chodzić do Niego na wizyty bo teraz jako.ś nie mam zaufania do tej pani doktor:-(

mm81 ja mam złe wspomnienia ze Starynkiewicza!!! rodziłam tam Wiktora i najgorszego wroga tam nie wyśle. A powiedz kto jest Twoim lekarzem prowadzącym?? zobacz na samym początku tego wątku opisywałam swoje męczarnie i ogólnie zero pomocy dla mnie a potem przy dziecku. Dziewczyny co to za strona z opiniami o szpitalach??

widze ze wy na etapie wyboru szpitala hehe u nas w Kielcach sa tylko trzy i powiem wam ze tez nie wiadomo do ktorego isc kazdy co innego mowi o danym i ciezko sie zdecydowac hehehe:tak::szok: a podejrzewam ze nawet jakby byl jeden to i tak bysmy kombinowaly zeby co innego albo porod w domu hihhihihi....:blink:

reklama
mm81 wlasnie tez to czytalam na stronie rodzic po ludzku :)

No i ja chyba jednak wybiore Brodnowski lub Wolomin.Choc powiem wam ze i o Wolominie zle opinie tez przeczytalam gdzies 80 posta na watku Zlota lista _szpitale i polozne w Wawie.
A tak reasumujac to wszelkie Zelazne,Solce odpadaja bo sa strasznie oblegane i mysle ze pomoc i opieka w takich warunkach nbie jest najlepsza jak sie nie placi.Taki Brodnowski nie jest reklamowany za bardzo jak i zle oceniany wiec i nie oblegany przez rodzace co daje jakby wieksza pewnosc opieki nad rodzaca.Wiadomo mozna zaplacic i miec wyzszy standard.W Wolominie sa porody w wodzie tez jesli nie ma przeciwskazan ale na czytalam sie ze to jest dobry szpital kiedy ciaza i porod przebiega prawidlowo ze wzgledu na sprzety itd...to tyklo opinie jakie przeczytalam.A wiec to i tak sa moje typy na dzien dzisiejszy .Brodnowski i Wolomin.

Do góry