• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A propos rajstop w przedszkolu to niedaleko mnie jest takie katolickie przedszkole prowadzone przez zakonnice i tam zabraniają chłopców przyprowadzać w rajstopach, bo to niemęskie i mogą z nich homoseksualiści wyrosnąć
shocked.gif
Taaaaa, swiat pelen jest popieprzonych ludzi.

reklama
No! To jest nas 3 sztuki :-P
Tzn. ja jestem najbardziej elastyczna :-D ale tez mnie te nieszczęsne rajty doprowadzaja do szału. Zresztą dziewczynki w rajtkach wlasnie maja tuniki, to jakby sukieneczka, nie... pupami nie świecą, a świecacy pupencja 3-4 latek (o 5 latku to juz nawet nie wspomne) to juz nie halo... tym bardziej, ze zazwyczaj reszta grupy gania w portkach :-D... a dzieci sa okrutne ;-)

Aniam dzieki. Powiedz mi jeszcze, czy te kalesonki sa takie bardziej bawelniane, czy bardziej rajstopowe. Pasowalyby mi bardziej bawelniane. Od razu mowie czemu: nienawidze ubierac Kubie rajtek w przedszkolu, jak ma spocone stopy, wole zeby to robil sam, a przy spoconych po calym dniu stopach "se ne da", wiec kalesonki rozwiazalyby problem :-) ale sie napalilam :-D

Aniez one są właśnie bawełniane , można je przyrównać do takich bardzo mięciutkich leginów . dla mnie rewelka :tak:

Oj w życiu bym nie dała dziecka do katolickiego przedszkola czy szkoły , never :no:

tak Kazar :)

rozbroił mnie mój mąż, który powiedział: "wiesz że mamy ważniejsze wydatki" ? odpowiedziałam: "chyba żartujesz?" i poszłam do kazara :)
wiedział, że mam upatrzoną tę torebkę do pracy
i nigdy nie zdarzy się moment, kiedy powie: "tak Kochanie, teraz możesz iść i kupić sobie torebkę
, bo nie mamy wydatków" :)))))))))))))))))))))

Kwiatek sliczna torebka. Tez lubie wzornictwo Kazara. Nie gardze tez Rylka, czasem cos w Aldo mi sie spodoba. Ale generalnie Kaazar i Rylko to marki do ktorych wracam. Maja nie tylko ladne wzornictwo, ale tez super wykonczenie i wyprawienie skory.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry