• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kwiatek i kittek - torby ladne...

Agnieszka, fajny ten orbi - tez bym takiego chciala (na tym lubie sie ruszac), ale wlasnie za te same pieniadze stalam sie szczesliwa posiadaczka wizy FM2 ;-)

Elvie, ja tam dupa z uszami w kwestii zakupow przez allegro jestem, wiec jak juz bede w PL to poprosze Cie (zakupoholiczko ;-)) zebys kupila mi torbe za bezcen :-D

reklama
Zielona polecam dobre lumpki w warszawie :tak:
Nie dość że kupisz tanio to jeszcze obmacasz . Prawda jest taka że połowa rzeczy sprzedawanych na allegro kupiona jest z używek :tak: i potem sprzedawana dalej . Sama mam z lumpa kilka formowych torebek .
Rekordzistką jest moja kuzynka ( kuferek LV wart ok 2 koła i torebka gucci:wściekła/y: ) aż tak w wawie się nie da zapolować :-(

Aniam, No niby tak, tyle, ze wawka srednio mi po drodze... No i grzebac nie lubie i nie umiem. Kiedys na Chmielnej byl taki malenku lumpek. Wszystko retro. Moja wspollokatorka takie cudenka tam wynajdowala, ze glowa mala. A jak ja chcialam cos znalezc to tylko worki lutowe mi w rece wpadaly ;-):-)

Zielona mój tata to spec :szok::szok:
Zresztą w jego okolicy jest zagłębie najlepszych warszawskich lumpków bo to samo centrum .
Jak ma czas śmiga na dostawy :-D:-D Kupuje rzeczy zwykle nowe z metkami , chodzi raczej na sportowo . Ale ma piękne kurtki ze skóry , sporo rzeczy np z lacosty .
Czasem mojej mamie coś kupi i zawsze trafia , że jest dobre :-D
Ale w wawie te lumpki naprawdę mają super rzeczy . są takie że nie ma tam prawa nic być poplamionego , czy uszkodzonego . i jak się idzie grzebać np w rzeczach dla dzieci , to nie wiesz za co masz się łapać

Temat torebek, w związku z tym że nie znam się kompletnie na markach ( no teraz z ciekawości sprawdziłam w necie ) dla mnie torebka jak torebka , ładna i tyle .... a cena to pozostawiam bez komentarza...

Agnieszka, Kittek podaję wam moją dziwaczną łapkę;-)

Zielona zobacz jak Aniam kombinuje abyś ją w stolicy odwiedziła :-D zamiast na kawę to zaprasza cię do lumpka ;-)

Aniam teraz wiadomo po kim ty masz zamiłowanie do wyszukiwania fajnych rzeczy :tak: Przygotuj się na to że latem połowa kwietniówek do ciebie przyjedzie i będziesz musiała nam pokazać wszystkie twoje ulubione lumpki, twojego tatę też zatrudnimy:-D

Elvie ja robię zakupy tylko przez allegro i też często zdarza mi się kupić jakieś cudeńka ale to głównie dla Helenki albo chłopaków.Muszę się z tobą zgadać i powiesz mi na jakie marki mam zwracać uwagę :tak:

Agnieszka to od przyszłego tygodnia zaczynacie ciężki trening?

kittek - mnie się tam wcale laska nie pokazuje, a specjalnie weszłam oglądać:-D

Zielona - ja regularnie sprawdzam, więc jak coś to służę pomocą;-)

gosienko - jeśli chodzi o torebki to sprawdzam regularnie : xandre, kazar, furla, quazi, marc jacobs, asos, zara, ale to kwestia gustu;-) Często wpisuję czarna/duża mieszcząca A4/skóra naturalna licowana i segreguję najpierw wg popularności, a później wg ceny z dostawą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry