• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Kwiatek - torebka śliczna, też ją oglądałam, ale się nie zdecydowałam. Jak kupiłaś w galerii to musiałaś nieźle przepłacić, na Allegro za 400zł są a u nas w pasażu za 569zł widziałam.

Ostatnia edycja:
Elvie
mialam ją upatrzoną od dawna w sklepie Kazara w galerii
polowałam na allegro, ale nie widziałam ani takiej oryginalnej ani jakiejś podobnej
jedynie listonoszki kazara królują na allegro

Kwiatek torebka fajna,ale mnie nie stać aby prawie 600zł więc kupiłam sobie taką za 50zł i też mi się podoba.

11_f.jpg

tak Kazar :)

rozbroił mnie mój mąż, który powiedział: "wiesz że mamy ważniejsze wydatki" ? odpowiedziałam: "chyba żartujesz?" i poszłam do kazara :)

Ja bym chyba tak nie umiała,ale ja to wogóle jestem dziwak bo ja generalnie nie posiadam drogich ubrań czy dodatków. Przeginam za to z ilością książek, które kupuje. No z ubraniami dla Mai też się nie umiem kontrolować, hehe

Ostatnia edycja:
reklama
kwiatek - bo na Allegro kupować trzeba umieć;-)

kittek - Twoja torebka też fajna, na wzór torebek Hermes, one zawsze modne:tak:

Mnie się udało kupić za grosze oryginalną logowaną torebkę Francesco Biasia:
francesco biasia torebka (2104781111) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Babka chyba nie wiedziała, co sprzedaje i wystawiła tak niską cenę.

Udało mi się też upolować za 39zł marynarkę Calvin Klein:
CK Calvin Klein elegancka marynarka 42 14 xl tanio (2051200096) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Stan idealny, piękna, ale na mnie za duża. No, ale zawiozę do krawcowej i zmniejszymy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry