reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja mam jedynie dwa "ale" do tej bexy
1. jak się rozłoży do pozycji leżącej spacerówkę (bo niby się da) to zza główką zabraknie budy bo ona jest taka krótka.... chyba ze tam jest jakoś wszysty materiał.
2. jak dziecko jest już duże to nóżki będą wystawać poza ten stelaż na nogi (nie ma podkładki po nóżki), a stelaż będzie uwierał

takie tam moje przemyślenia :sorry:

reklama
Wczoraj kupilam jeszcze to taki kocyk -rozek
!Be,Q8fg!Wk~$(KGrHqEOKiUEr)lthOb6BK9IL)p(C!~~_12.JPG
Super to jest, też planuję takie kupić :tak:

Mnie sie te wózki trzykołowe podobały, aż do tych wakacji (a raczej żadnych wiekszych ale do nich nie miałam)
Mojej kuzynce urodziło sie dziecko drógie i poszła z dwójką na spacer. Starsza córcia podeszła do wózka i stwierdziła że sobie siądzie na kółku. No i sie wózek wywalił. Dobrze ze chwilę wcześniej wyjeła mała z tego wózka bo by tragedia była. Dla mnie za mało stabilne one są.
Za jakis czas byli u mojej babci. Babcia chciała przestawić wózek, bo mała w nim spała i dzieci szalały koło niego. No i przyzwyczajona do "starych" wózków chciała sobie takimi "skokami" go przesunąc na bok. Tzn najpierw podniosła przód i rzesuneła go w bok, a później chciała tył podnieść - dobrze że to zauważyliśmy i złapaliśmy wózek, bo jak postawiła na przednim kole to się przechylił na bok. O włos od tragedii było. Dlatego ja nigdy takiego wózka sobie nie kupię.
No ale kuzynka jest z niego zadowolona

Wozki Tako sa popularne w Niemczech i koszt od 370 euro te nowe modele :)))

Podobno sa swietne :) ja sie nad Tako zastanawialam ale trafila mi sie okazja i kupilam tamten :)

reklama
Do góry