reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

owIrene to juz wszystko masz, sliczne te ciuszki i strasznie niedrogo za taka ilosc. Ja tez chce taki sklep. Super zakupy.

reklama
ja na początku nie będę dawać poduszeczki żadnej.
co do kosmetyków, to skłaniam się ku Oilatum :tak:
tylko, że ja dostałam w prezencie od teściowej 6 dużych (!!!) butli oliwki dla dzieci, więc coś z tym dobrem będę musiała zrobić :sorry:

Ta poduszka nie jest pod główkę, tylko całe dziecko na niej leży. Chodzi o to, że jak dziecko ulewa, to jest dobrze je kłaść pod lekkim kątem, a nie całkiem na płasko. Ale ja nie używałam tej poduszki, mimo że Karol bardzo ulewał.

owlrene super ciuszki :-) no i ta ilość ale twój maluszek będzie strojniś no no :-)
Ja wstrzymałam się z zakupami do jutra do usg :tak: mam nadzieje że potwierdzi sie płeć to wtedy ruszam na zakupy :tak:

owIrene to juz wszystko masz, sliczne te ciuszki i strasznie niedrogo za taka ilosc. Ja tez chce taki sklep. Super zakupy.

Dzieki zapraszam do Chicago.Ale mysle ze u ciebie tez znalazby sie taki fajny lumpek,ja sama dopiero w zeszlym roku go znalazlam i maluchy w nim zaopatrywalam bo naprawde bombowe ciuchy maja i wszystko czysciutkie,pachnace bez zadnej plamki czy dziurki i czesto nawet nowe.I podoba mi sie tam ze wszystko tak rowniutko poukladane rozmiarami i kolorami tylko przegladac wieszak za wieszakiem.

Co do kosmetykow to tez slyszalam ze ten Oliatum wystarczy tylko plyn do kapieli,moja kumpela stosowala i bardzo chwalila.Za moich czasow tego nie bylo ja uzywalam wszystkiego z Nivea i powiem wam ze bylam bardzo zadowolona.I teraz tez chyba poprosze mame o zapas bo u nas jest ale nie wszystko.

Co do kolderki to u mnie na poczatku sprawdzal sie rozek.Najpierw zawiniety potem jako kolderka.
Kolderke mam jeszcze po maluchach(a mialam ja wyrzucic)ale pewnie przyda sie dopiero w zimie.

blueberry77swietny ten wozio :)

owlrene moge tez przyleciec :) tez uwielbiam zakupy :-D a razem jeszcze wieksza frajda :)

Wczoraj kupilam jeszcze to taki kocyk -rozek
!Be,Q8fg!Wk~$(KGrHqEOKiUEr)lthOb6BK9IL)p(C!~~_12.JPG

Powoli zaczynam sie wku*** bo czekam na 2 paczki ,ktore juz powinny byc dwie z fajnymi rzeczami i jakos ich nie ma i jedna sprzedajaca nawet nie reaguje na moje wiadomosci wrrrrrrrrrrrrrrrrr:///
Jak ja sprzedaje to tylko widze ze pieniadze wplynely na konto i od razu wysylam a nie takie jaja :(

Jejku ale wy już macie ślicznych rzeczy, strasznie wam zazdroszczę!!! Ja mam jedynie dwa kaftaniki :zawstydzona/y: Kurcze tak bym chciała rzucić się w szał zakupów dla Patryczka, ale jesteśmy właśnie w trakcie remontu i przeprowadzki a że z kasą krucho to każdy grosz na to przeznaczamy. Czasem boje się, że nie zdążę...

Ja wlasnie dlatego kupuje teraz bo potem tylko bedziemy mieli pieniadze mojego G bo ja nie bede miala zadnych swiadczen.
A chce wszystko rozlozyc w czasie to mniej odczuje.

owlrene dokladnie mysle tak samo dlatego tak szalam :) z moich zarobkow nie ma juz nic wszystko wydalam teraz musze od M :) ale juz niebawem dostawa swiezej kasy :-D wtedy mebelki i koniec :)
M tez mowil ze poczekamy i kupimy wszystko na rat :/// nie to by bylo nie do zrobienia jeszcze jak bym miala robic zakupy z nim :// nawet polowy bym tego nie miala co juz mam

reklama
Moj G tez mowi ze jeszcze czas mamy na zakupy,ale u mnie w domu to ja wszystko zalatwiam,kupuje i tp a nie ysle ze w styczniu czy w lutym bede miala tyle sily by wszystko sama ogarnac.Tymbardziej ze maz caly dzien w pracy.I zostaje tylko niedziela i wtedy on mysli tylko o odpoczynku.

Do góry