reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
s1.JPG

Ten mi sie podoba :) i jeszcze byl taki czerwony tez fajny :)
A tamte inne ten ostatni link jak dla mnie za pstrokate

s3.JPG

i ten
s6.JPG

Ja bym ktorys z tych wybrala jak bym nie miala mojego :)

dziewczyny czy zwracalyscie uwage przy zakupie wozka jaki jest szeroki ?
Kolezanka mi ostatnio powiedziala ze jej sie wydaje ze ta wanienka do glebokiego jakas waska jest :/ i teraz juz sama nie wiem czy waska czy nie ?
A czy wkladalyscie jeszcze dodatkowo podusie dla dziecka ? do wozka

Kiedy po porodzie tz po jakim czasie mozna juz wyjsc z noworodkiem na spacer ?

Agniesiak mnie bardzo podoba sie ten drugi,sama kilka razy go ogladalam i gdybym mieszkala w Polsce to kupilabym go.
owlrene a dlaczego wybierasz ten z czterema kołami? Może mnie przekonasz bo ja nie wiem jaki wybrać :happy:

co do spaceru to chyba zależy od pogody.... ja z Olem wyszłam w 5 dniu (był październik ale bardzo ciepły i słoneczny). W marcu może być już wiosna ale może też być siarczysta zima ze śniegiem...

owlrene a dlaczego wybierasz ten z czterema kołami? Może mnie przekonasz bo ja nie wiem jaki wybrać :happy:

co do spaceru to chyba zależy od pogody.... ja z Olem wyszłam w 5 dniu (był październik ale bardzo ciepły i słoneczny). W marcu może być już wiosna ale może też być siarczysta zima ze śniegiem...

W zasadzie to podoba mi sie i pierwszy i drugi,tylko ja nie jestem przekonana do trzykolowych.Osobiscie kuppilam kuzynowi trzykolowy bo jego zona bardzo chciala,ale z tego co wiem to teraz oni nie bardzo go lubia i kozystaja z mojego starego wozka.Podobno trudniej sie prowadzi.Tylko ze ich
wozek ma troszke wieksze kolka i przednie jest pojedyncze.
Sama nie widzialam osobiscie tego konkretnego wozka(bo u nas go nie ma) tylko tak z wygladu podoba mi sie.

Ja synka urodzilam 24lutego i pamietam ze poczatkiem marca juz bylismy na spacerze,tylko wtedy byla wczesna wiosna i szybkmo cieplo sie zrobilo.

Corka urodzila sie 6 listopada i po 2 tygodniach byla na spacerze bo stwierdzilam ze jak nie wtedy to zaraz zima i ciezko bedzie.Tylko mialam wtedy ta szybke i pokrowiec w wozku i dziecko bylo dobrze osloniete od wiatru.

reklama
A ja nie polecam trzeciego wózka, siostra ma taki, gondola jest ok, fajnie sie prowadzi, ale spacerówka beznadziejna! Mój Dawid jak miał prawie roczek i w nim siedział nic nie widział gdy miał zasłonięty daszek, a przecież czasami trzeba zasłonić od słońca, także dla gondoli tak, spacerówka odpada.

Do góry