reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Hej!
Kamikaa
mam taką wielgachną piłkę gumową i przydała mi się pod koniec 1 ciąży bo fajnie odciąża plecy, teraz córa ma z niej radochę poza tym ćwiczymy z nią mięśnie bo ma słabe! Fajna sprawa , potem mozna spuścić powietrze i już-kosztowała chyba z 70 zł!
Kupiłam super rzecz dla nas a potem dla dzidzi
http://www.allegro.pl/item827615205_poduszka_dla_kobiet_w_ciazy_i_do_karmienia_rogal.html
nie bolą mnie już biodra:tak: a potem będę karmiła na tym maluchę!

reklama
jakos nie przekonuje mnie ten KATAREK przez to ze jest to maszyna ktora ciagnie za Ciebie, uzywajac FRIDA to mama ciagnie i wie wtedy przynajmniej z jaka sila. Chyba jednak preferuje sprzet manulany do wyciagnia sluzu z noska.
Szczerze powiedziawszy u mnie i frida nie ma zbytniego zastosowania... użyłam jej w sumie ze 4 razy przy obydwu chłopcach. A mam ją dobre 3 lata :sorry:

Asia - masz takie zdrowe dzieci, czy po prostu gruszka zdaje u ciebie egzamin???? :-)

Przyszla paczka mikolajowa z prezentami dla Jasia (od moich rodzicow) no i dla Maluszka znalazlo sie w niej kilka rzeczy. Bo to troche smutne ze drugie dziecko (a co dopiero trzecie) ma wszystko po starszym... Oczywiscie jesli plec jest taka sama :tak:

No smutne tak wszystko mieć po kimś. Dlatego ja się staram jednak dokupować, szczególnie że chłopcy obaj lubią już jakieś postacie czy pojazdy... Więc wpadnie im bluza z Tomkiem czy zyg-zakiem i jest dorze. a miło nie musieć zawsze wydawać podwójnie na ciuchy.

Moi chłopcy generalnie są zdrowi, poza tym dość wcześnie nauczyli się wydmuchiwać noski.

Moj maz jest najmlodszym z trzech braci i ma "uraz" z dziecinstwa do noszenie ubran po starszych braciach hehe
stwierdzil ze jezeli bedzie mial dwoch Synow to mlodszy bedzie mial wszystko nowe a nie po Bartku, no ale oczywiscie w pozniejszym wieku bo takiemu maluchowi to naprawde wszystko jedno
no ale bedziemy miec druga corke wiec problemu nie bedzie .

co do Fridy to u nas sie sprawdziala w tych pierwszych miesiacach, Bartek ma teraz 1,9 mies i juz praktycznie umie dmuchac nosek , cale szczescie nie choruje tfu tfu ale nie wyobrazam sobie ze teraz bym miala uzywac fridy u niego, chyba by trzeba bylo go trzymac na sile, predzej by sie mogl sprawdzic ten wynalazek z odkurzaczem bo moglby miec atrakcje

To mi przeszlo kolo nosa :(wrrrrrrr

!Bf8D9T!!Wk~$(KGrHqEH-C8EsLKKYYHZBLDR1N5clw~~_12.JPG

!Bf8EW9!!mk~$(KGrHqEH-DEErcpcD!dBBLDR3kN21g~~_35.JPG

Fajna bo taka kolorowa :) byla wystawiona za 1 euro i jak bym uwazala to bym byla jedyna ktora by na nia bila i za 1 euro :((( zla jestem wrrrrrrrrrrrr no ale moze ten ktos sie odezwie i w tygodniu bysmy po nia pojechali :))

Ja bym tak nie rozpaczała... znajdzie się i inna. A czemu rezygnujesz z łóżeczka? Nie zmieści się u was w sypialni? Można by bylo Malutką potem razem z nim przeprowadzić do niej do pokoju - nie byłoby podwójnen zminy - miejsca do spania i pokoiku.

reklama
Hip Hop HUraaaaaaaaaaa mam ina za 41 juz z przesylka :) pisze ze 1-2 uzywana czyli jak nowa z calym wyposazeniem i kolderka ktora szyli specjalnie do kolyski :)))

A tamta kolorowa chciala 45 euro i jeszcze musielibysmy jechac 100 km czyli tak 60-70 euro dla mnie za duzo i dlatego jestem wlascicielka WLASCIWIE Marcysia jest TEJ :)))

!BgRJJZw!mk~$(KGrHqUH-DUEsNGN5MiDBLErM,6C!Q~~_12.JPG

!BgRJzg!CGk~$(KGrHqEH-DsEsKb8vgI)BLErNrJflQ~~_12.JPG

Tez sie malej podoba bo kopie ze hej czuje ze mama szczesliwa :)))

AsiaKC lozeczko kupie pozniej jakos tak pomyslelismy z M ze przecierz takie malenstwo nie musi spac samo a lozeczko by weszlo do sypialni tylko jakos bardziej mi sie te kolyski podobaja i podobno dzieci w nich lubia lulac i tak do 6-8 miesiecy poslozy a potem sie sprzeda i juz takie pozadniejsze lozeczko kupi :))

Ale jestem HAPPY :))

Do góry