reklama
Wama wiem i tez tak o tym myslalam dlatego wiem tez ze bedzie slozyc tylko przez pierwsze miesiace
potem sprzedamy i kupimy normalne lozeczko
) zdecydowalam sie na to bo chce miec moja myszke wszedzie tam gdzie ja czy w salonie czy kuchni czy sypialni
to moje piersze dziecko i tak bardzo upragnione ze nie chce jej zostawiac na sekunde samej a lozeczko zle by sie znosilo po schodach na dol i spowrotem 
czytalam wiele opini innych matek i byly zadowole no ale moze byc tez tak ze mala nie bedzie lubiala tam spac zobaczymy jestem dobrej mysli
)
Wiecie co ja chyba mam taki problem ze to co mi sie podoba to te rzeczy ktorych ja nie moglam miec za dziecka bo moja matka miala mnie gdzies i wolala balowac i pic i dlatego tego teraz sobie to chyba rekonpensuje kupujac malej

czytalam wiele opini innych matek i byly zadowole no ale moze byc tez tak ze mala nie bedzie lubiala tam spac zobaczymy jestem dobrej mysli
Wiecie co ja chyba mam taki problem ze to co mi sie podoba to te rzeczy ktorych ja nie moglam miec za dziecka bo moja matka miala mnie gdzies i wolala balowac i pic i dlatego tego teraz sobie to chyba rekonpensuje kupujac malej
Kamikaa ja tez uwazam ze taka mala kolyska to swietne rozwiazanie, Pat tez spal kolo mojego lozka przez pierwsze 4 miesace w malutkiej kolysce. Lozeczko praktycznie stalo puste przez pierwsze pol roku
Przykro mi ze mialas takie popaprane dziecinstwo. :-(

Kamikaa super
Ale to chyba nie jest kolyska tylko taki kosz na kolkach ( ktorego nie mozna bujac ) ??? . Daj znac jak sie myle to poszukam czegos takiego u nas bo ja chcialam kolyske ale wlasnie w takim ksztalcie ale u nas czegos takiego nie spotkalam do tej pory. Albo kolyska albo kosz na kolkach.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Upolowałam w Tesco śliczną bluzę Disneya przecenioną z 56 zł na 16,80.
Taka dokładnie:
Taka dokładnie:
moniSkaBe
Fanka BB :)
Upolowałam w Tesco śliczną bluzę Disneya przecenioną z 56 zł na 16,80.
Taka dokładnie:
![]()
świetna.
musze sie wybrac do Tesco na jakies dzieciece zakupy :-)
a moze po swietach? moze wtedy beda wyprzedaze?
Agniesiak85
Fanka BB :)
Mi się te wózki podobają ale tylko jako głębokiedziewczyny czy wersja spacerowa nie wyglada tutaj dziwnie?
BALLERINA NOWA 2010 + ŚWIĄTECZNA PROMOCJA ! ! ! (840104397) - Aukcje internetowe Allegro

A my kupilismy dla "Dziubaska" smoczek firmy NUK- nie wiem czy będzie dobry, czy wogóle będzie potrzebny ale kupiliśmy

reklama