reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Kamikaa w momencie kiedy dziecko zaczyna siadac i samo sie podnosic takie kolyski sie juz nie nadaja, to jest dobre do gora 4 moze 5 miesiecy. Pozniej jest zbyt niebezpieczne.

reklama
Wama wiem i tez tak o tym myslalam dlatego wiem tez ze bedzie slozyc tylko przez pierwsze miesiace :) potem sprzedamy i kupimy normalne lozeczko :)) zdecydowalam sie na to bo chce miec moja myszke wszedzie tam gdzie ja czy w salonie czy kuchni czy sypialni :) to moje piersze dziecko i tak bardzo upragnione ze nie chce jej zostawiac na sekunde samej a lozeczko zle by sie znosilo po schodach na dol i spowrotem :-D
czytalam wiele opini innych matek i byly zadowole no ale moze byc tez tak ze mala nie bedzie lubiala tam spac zobaczymy jestem dobrej mysli :))

Wiecie co ja chyba mam taki problem ze to co mi sie podoba to te rzeczy ktorych ja nie moglam miec za dziecka bo moja matka miala mnie gdzies i wolala balowac i pic i dlatego tego teraz sobie to chyba rekonpensuje kupujac malej :)

Kamikaa ja tez uwazam ze taka mala kolyska to swietne rozwiazanie, Pat tez spal kolo mojego lozka przez pierwsze 4 miesace w malutkiej kolysce. Lozeczko praktycznie stalo puste przez pierwsze pol roku :tak: Przykro mi ze mialas takie popaprane dziecinstwo. :-(

Kamikaa super :) Ale to chyba nie jest kolyska tylko taki kosz na kolkach ( ktorego nie mozna bujac ) ??? . Daj znac jak sie myle to poszukam czegos takiego u nas bo ja chcialam kolyske ale wlasnie w takim ksztalcie ale u nas czegos takiego nie spotkalam do tej pory. Albo kolyska albo kosz na kolkach.

Kasaii ja tak pisze kolyska :) ale chyba masz racje to bardziej kosz na kolkach :)) jak przyjdzie to wyprobuje i powiem co i jak :)))

LASKI MAM TA KOMODE ZA :)ZA 80 DYCH ALE CHYBA BEDZIE COOLL:)))

Upolowałam w Tesco śliczną bluzę Disneya przecenioną z 56 zł na 16,80.

Taka dokładnie:
834651956

Mi się te wózki podobają ale tylko jako głębokie:tak: Wersje spacerowe dla mnie to jak wózek inwalidzki;-)

A my kupilismy dla "Dziubaska" smoczek firmy NUK- nie wiem czy będzie dobry, czy wogóle będzie potrzebny ale kupiliśmy:-D Nasz Dziubas nie lubi robic zakupów;-)No ale smoka dał nam kupic:-D Pisze, że "nie lubi" bo jak tylko jestem w sklepie 10 min to juz nie moge stac, i przegladac bo mnie nogi bolą i brzuch mi tak strasznie ciąży.;-) No to pewnie jak nie lubi zakupów to chłopak będzie, hahaha:-D

reklama
Do góry