reklama
mysz1978
Fanka BB :)
co do spacerowki to maja budke - nawet ten Twoj ktory zaprezentowalas ma budke - widac na ktoryms zdjeciu
Tym, srodkowym - na pierwszym jest gondola, na drugim spacerowka z budka, a na trzecim spacerowka z budka zdjeta. Raczej sie nie praktykuje tego zdejmowania bo jednak budka jest przydatna 
Aha - kolory tej Baleriny sa ladne, jednak ta biel bedzie zabojcza moi mzdaniem - to bedzie moment jak siedzace dziecko zalatwi boki spacerowki brudnymi z czkeolady rekami

Aha - kolory tej Baleriny sa ladne, jednak ta biel bedzie zabojcza moi mzdaniem - to bedzie moment jak siedzace dziecko zalatwi boki spacerowki brudnymi z czkeolady rekami

neska11
Igi 04' Błażej 10'
MoniSka a dlaczego kupujecie tylko prześcieradło i ochraniacz??
A my kupujemy raczej ten zestaw :-)
Dodohttp://feretti.pl/pl/dodo.htmlf522e0060a661af046b4517674d0a571=204bfa8f7370c6f814ec12487d978310
5 częściowy czyli pościel, poszewki i ochraniaczmi się podoba zastw dodo a męzowi pony ale napewno z firmy feretti:-) bo kazruezle mamy w misie wiec ładnie by nam sie komponowało
![]()
Ładny zestaw, mnie to boli głowa już od zastanawiania się który kolor wybrać, jak tak pójdzie dalej to nie zdąże z tą wyprawką, jak przy każdej rzeczy będę się tyle zastanawia, za duży wybór

aha - laktator mialam pozyczony ze szpitala (taki kombajn) - radze sie wstrzymac z zakupem i sie dowiedziec czy w razie czego w waszych szpitalach mozna pozyczyc - jakby co to pozyczycie, a w miedzyczasie kupicie wlasny jak bedzie potrzebny
majtki Hartmanna polecam w 100%
Frida tez mnie obrzydzala jak widzialam jak kolezanka uzywa, ale sama sie szybko przekonalam, wiec jak ktoras z Was sie tylko troche waha to polecam ;-) owerlene - Tobei moze byc faktycznie trudno..
aha - niektore modele podlacza sie do odkurzaczaale polecam tradycyjny (ustny) bo odkurzacz ma chyba za silne ssanie
![]()
Hahaha też widziałam te do odkurzacza i już miałam wizję jak wysysa katar razem z mózgiem

Co do pieluch to ja wypróbowałam wiele ale i tak wróciłam do Pampersów, jednak dla mnie były najlepsze.
moniSkaBe
co do spacerowki to maja budke - nawet ten Twoj ktory zaprezentowalas ma budke - widac na ktoryms zdjeciuTym, srodkowym - na pierwszym jest gondola, na drugim spacerowka z budka, a na trzecim spacerowka z budka zdjeta. Raczej sie nie praktykuje tego zdejmowania bo jednak budka jest przydatna
Aha - kolory tej Baleriny sa ladne, jednak ta biel bedzie zabojcza moi mzdaniem - to bedzie moment jak siedzace dziecko zalatwi boki spacerowki brudnymi z czkeolady rekami![]()
akurat ten biały to był przykład

nigdy nie kupilabym bialego wozka, wlasnie ze wzgledu na raczki dziecka

ionka
Hahaha też widziałam te do odkurzacza i już miałam wizję jak wysysa katar razem z mózgiemale znajomi mają i mówią że nie ma takiej siły.
też miałam taką wizję

to chyba tez zależy od odkurzacza? mój ma taki ciąg, że czasem dywan podnosi

jakbym podłączyła dziecko, to strach się bać

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Te urządzenie to aspirator do noska, a nazwy są różne ja mam Nose Frida i na prawdę godna polecenia!! Rewelacja.
Sagi-Baby: Nose Frida ASPIRATOR w etui + filtry (831656781) - Aukcje internetowe Allegro
Sagi-Baby: Nose Frida ASPIRATOR w etui + filtry (831656781) - Aukcje internetowe Allegro
AsiaKC
Just mama
Ja pisałam o tym do odkurzacza...
KATAREK ODCIĄGACZ KATARU_ OD 1 MIESIĄCA__ PROMOC (833212944) - Aukcje internetowe Allegro
KATAREK ODCIĄGACZ KATARU_ OD 1 MIESIĄCA__ PROMOC (833212944) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
jakos nie przekonuje mnie ten KATAREK przez to ze jest to maszyna ktora ciagnie za Ciebie, uzywajac FRIDA to mama ciagnie i wie wtedy przynajmniej z jaka sila. Chyba jednak preferuje sprzet manulany do wyciagnia sluzu z noska.