reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja tam o muszlach nei mysle.
Jak znowu bedzie tak cienk oz pokarmem jak w przypadku Jasia to nawet wkladki te bawelniane sa mi zbedne :-D

reklama
co do spacerowki to maja budke - nawet ten Twoj ktory zaprezentowalas ma budke - widac na ktoryms zdjeciu :tak: Tym, srodkowym - na pierwszym jest gondola, na drugim spacerowka z budka, a na trzecim spacerowka z budka zdjeta. Raczej sie nie praktykuje tego zdejmowania bo jednak budka jest przydatna :tak:

Aha - kolory tej Baleriny sa ladne, jednak ta biel bedzie zabojcza moi mzdaniem - to bedzie moment jak siedzace dziecko zalatwi boki spacerowki brudnymi z czkeolady rekami :-D

MoniSka a dlaczego kupujecie tylko prześcieradło i ochraniacz??

A my kupujemy raczej ten zestaw :-)
Dodohttp://feretti.pl/pl/dodo.htmlf522e0060a661af046b4517674d0a571=204bfa8f7370c6f814ec12487d978310

5 częściowy czyli pościel, poszewki i ochraniacz:rofl2: mi się podoba zastw dodo a męzowi pony ale napewno z firmy feretti:-) bo kazruezle mamy w misie wiec ładnie by nam sie komponowało:rofl2:

Ładny zestaw, mnie to boli głowa już od zastanawiania się który kolor wybrać, jak tak pójdzie dalej to nie zdąże z tą wyprawką, jak przy każdej rzeczy będę się tyle zastanawia, za duży wybór:confused2:

aha - laktator mialam pozyczony ze szpitala (taki kombajn) - radze sie wstrzymac z zakupem i sie dowiedziec czy w razie czego w waszych szpitalach mozna pozyczyc - jakby co to pozyczycie, a w miedzyczasie kupicie wlasny jak bedzie potrzebny :tak:

majtki Hartmanna polecam w 100% :tak::tak::tak:

Frida tez mnie obrzydzala jak widzialam jak kolezanka uzywa, ale sama sie szybko przekonalam, wiec jak ktoras z Was sie tylko troche waha to polecam ;-) owerlene - Tobei moze byc faktycznie trudno..

aha - niektore modele podlacza sie do odkurzacza :eek::eek::szok::szok: ale polecam tradycyjny (ustny) bo odkurzacz ma chyba za silne ssanie :confused2:

Hahaha też widziałam te do odkurzacza i już miałam wizję jak wysysa katar razem z mózgiem:confused2: ale znajomi mają i mówią że nie ma takiej siły...

Co do pieluch to ja wypróbowałam wiele ale i tak wróciłam do Pampersów, jednak dla mnie były najlepsze.

co do spacerowki to maja budke - nawet ten Twoj ktory zaprezentowalas ma budke - widac na ktoryms zdjeciu :tak: Tym, srodkowym - na pierwszym jest gondola, na drugim spacerowka z budka, a na trzecim spacerowka z budka zdjeta. Raczej sie nie praktykuje tego zdejmowania bo jednak budka jest przydatna :tak:

Aha - kolory tej Baleriny sa ladne, jednak ta biel bedzie zabojcza moi mzdaniem - to bedzie moment jak siedzace dziecko zalatwi boki spacerowki brudnymi z czkeolady rekami :-D

akurat ten biały to był przykład :-D
nigdy nie kupilabym bialego wozka, wlasnie ze wzgledu na raczki dziecka :-D niezawsze czyste ;-)

Hahaha też widziałam te do odkurzacza i już miałam wizję jak wysysa katar razem z mózgiem:confused2: ale znajomi mają i mówią że nie ma takiej siły.

też miałam taką wizję :szok:
to chyba tez zależy od odkurzacza? mój ma taki ciąg, że czasem dywan podnosi :eek:
jakbym podłączyła dziecko, to strach się bać :eek:
:-D :rofl2: makabra jak dla mnie

dronka83 my mamy posciel , ochraniacze i rozek feretti, mam kilka komleptow bo sa naprawde sliczne :)

ja musze kupic lezaczek jedynie bo nie mam

reklama
jakos nie przekonuje mnie ten KATAREK przez to ze jest to maszyna ktora ciagnie za Ciebie, uzywajac FRIDA to mama ciagnie i wie wtedy przynajmniej z jaka sila. Chyba jednak preferuje sprzet manulany do wyciagnia sluzu z noska.

Do góry