reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

kamikaa super są te sukienki, szkoda, że się nie udało
mnie urzekła strasznie ta jasna sztruksowa-bomba! :tak:

mag 349 i 007 współczuję, że nie znacie płci, ja bym się zapłakała z tej niewiedzy
szczególnie, że ubranka są przeważnie takie tendencyjne (albo różowe albo z napisem little boy :zawstydzona/y:)
w PL ciągle mało takich uniwersalnych ciuszków (ja nie cierpię różowego) i chciałam takie kupować a tu ciężka sprawa.......
No, powiem Ci, ze beznadziejna sprawa z tymu ciuszkamu. Mnie strasznie irytuje to rozróżnianie na różowe-dziewczynki i niebieskie chłopcy. I wcale nie dlatego, ze nie znam płci. Wolę neutralne ubranka, a znaleźć takie.... Ostatnio chciałam body kupić. Pani pyta czy dla chłopca czy dla dziewczynki, to mówię, ze coś neutralnego chciałam, a ona mi na to, ze... takich to nie ma :-D

reklama
co do tych mega pak i rozmiarów, to na wątku zakupowym wystawiła pake dziewczyna z bb i widze na suwaczku że z lutego, wiec rozmiarówka też powinna być ok
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ewczynki-0-6-mies-az-112-sztuk-gratisy-34568/

jest podany link do allegro. Ja u siebie nie widzę tych ubranek, ale widze że marka niezła... Może któras chce skorzystac.. Tylko nie wiem jaka cena minimalna, ale póki co 11 godzin zostało, a cena dalej 1 PLN

ciuszków sporo i nawet nie złe choć ja Natace nie zakładałam śpiochów jakoś ich nie lubię wolałam pajace i sukienki już w szpitalu miała sukienkę założoną:-D:-D:-D

Ja też unikam niebieskiego zarówno u starszego synka jak i w wyprawce, jakoś nie lubię tego koloru.
Zielony żółty, beżowy, biały ...

Ja mam na razie jedne różowe body,które dostałam ...a tak dominuje niebieski...nie mam nadal pewności co będzie więc nic już nie kupię z ubranek.Ostatnio kocyk zielony dla maleństwa kupiłam.

Czy któraś z Was miała do czynienia z ubrankami Pepco? Znajoma polecała, że tanie, dobre i dla szybko rosnących dzieci idealne (podobno sama używała), ale na forach niektórzy piszą, że po jednym praniu wyglądają jak szmaty. Macie z nimi doświadczenia?

W najnowszej gazetce z e.leclerca jest siedmiopak body za niecałe 23zł, jakby któraś z was chciała się zaoptrzyć. Ja akurat jestem tak zaopatrzona w bodziaki i pajace, że nie wiem czy zdąży wszystko włożyć mój niuniek;-)

Czy któraś z Was miała do czynienia z ubrankami Pepco? Znajoma polecała, że tanie, dobre i dla szybko rosnących dzieci idealne (podobno sama używała), ale na forach niektórzy piszą, że po jednym praniu wyglądają jak szmaty. Macie z nimi doświadczenia?
Ja mam parę sztuk z pepco i prałam już je nawet i musze powiedziec, że niezle się trzymają jak na taka niską cenę. Zresztą uważam, że dla takiego malutkiego brzdąca nie ma co kupowac w oryginalnych markowych sklepach bo strasznie szybko rosną te pociechy. No ale to moje zdanie, więc wiecie..:)

reklama
Body przy Jasku najlepiej mi sie sprawdizlo firmy Early Days - sprzedawane w 5 albo i 7 pakach (choc 3 paki tez).
Co do kolorow to uniwersalne tez sa zielenie i zolcie, ale ja nie przepadam za takimi kolorami (zwlaszcza za zielonym) i w poprzedniej ciazy od poczatku kupowalam niebieskie (mialam przeczucie ze bedzie chlopak, a zreszta dziewczynkom tez jest ladnie w blekicie :-p):tak:

Do góry