reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Cześć dziewczyny!
Mam do sprzedania mega pakę ciuszków po mojej córci.
Córka urodzona rok temu w zimę, więc ciuszki są idealne na tą porę roku. Paka zawiera 90 sztuk głównie angielskich,ślicznych ubranek w bardzo dobrym i idealnym stanie.
Cena minimalna to 200 zł,co daje zaledwie 2,2 za sztukę.

Już kiedyś dawałam link do tej aukcji, ale bez ceny minimalnej. Teraz podaję kwotę, ponieważ dostaję maile z takim pytaniem. Może któraś z Was jest zainteresowana- widzę,że jest od poczatku aukcji kilku obserwujących.Polecam

Ubranka wystarczą od 0 do roczku, choć rozmiary z metek są mniejsze.
Paka 90 szt. 0-9 m.FIRMÓWKI DZIEWCZYNKA CENA 200 (849569412) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
A ja dzisiaj zakupiłam sobie coś takiego:

Załączniki

• tunika.jpg
    tunika.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 44
Body przy Jasku najlepiej mi sie sprawdizlo firmy Early Days - sprzedawane w 5 albo i 7 pakach (choc 3 paki tez).
Co do kolorow to uniwersalne tez sa zielenie i zolcie, ale ja nie przepadam za takimi kolorami (zwlaszcza za zielonym) i w poprzedniej ciazy od poczatku kupowalam niebieskie (mialam przeczucie ze bedzie chlopak, a zreszta dziewczynkom tez jest ladnie w blekicie :-p):tak:

Ja właśnie dostałam taki siedmiopak body Early Days od kupmeli z Irlandii i jeszcze do tego tej samej firmy komplecik (półśpiochy, pajac, kaftanik itp). Wystarczy dotknąć tych rzeczy i już czuć, że są dobre jakościowo. W lumpku kupuję rzeczy miedzy innymi tej firmy (po 1-2zł:-p)

Ja właśnie dostałam taki siedmiopak body Early Days od kupmeli z Irlandii i jeszcze do tego tej samej firmy komplecik (półśpiochy, pajac, kaftanik itp). Wystarczy dotknąć tych rzeczy i już czuć, że są dobre jakościowo. W lumpku kupuję rzeczy miedzy innymi tej firmy (po 1-2zł:-p)
Ja też miałam z Early Days body, pajace, piżamki. Kupowałam na Allegro. Ale to są takie same ciuszki jak Cherokee w Tesco, nawet identyczne opakowania. Chyba jedna fabryka to szyje dla różnych firm ;-)

Ja też miałam z Early Days body, pajace, piżamki. Kupowałam na Allegro. Ale to są takie same ciuszki jak Cherokee w Tesco, nawet identyczne opakowania. Chyba jedna fabryka to szyje dla różnych firm ;-)

A możliwe, bo mają podobne metki:tak: Ale ja to kupuję w lumpku większość i właśnie tam są rzeczy tylko takich firm, jak Cheeroke, Early Days, LadyBird, disney, H&M, Mark&Spencer, Next itp. Nawet nie opłacałoby mi się kupować tych mega pak na allegro, bo taniej w ciuchu mi wychodzi hehe, a że ja mam na to czes to sama przyjemność:-p

Moja siostra była wczoraj w sklepie TO NEXT i kupiła sobie dwie fajne tuniki tylko po 10zł:szok: Normalnie jej pozazdrośiłam i chyba też sobie kupię, bo są fajne i szerokie w brzusiu:tak:

reklama
Do góry