reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Rybka, też tak myślałam. Kiedy się okazało, że będę miała chłopca pierwsze o czym pomyślałam "no to przepadły falbanki, wstążeczki i strojnisiowanie". Nc bardziej mylnego, chłopięce ciuchy też są super!

a ja dziś przymierzałam ten stanik:
@@@ Biustonosz do KARMIENIA-ALLES Mama BIANCA 80 B (849982282) - Aukcje internetowe Allegro
on jest już do karmienia, ale już o tym myślę. Chciałam czarny, bo mam większość ubrań ciemnych, a ten do tego jest sexy ;-) (choć tak sexy nie wyglądałam jak ta modelka). Chyba go wezmę (w sklepie kosztował 98zł, a tu taniej). tylko nie wiem jaki rozmiar, bo 80D był na teraz... ehh i pomyśleć, że przed pierwszym dzieckiem nosiłam rozmiar 75 A/B :no:

Ja oglądałam taki sam u siebie w sklepie i chyba tez się na niego skuszę. Tylko jeszcze będe musiała sprawdzic jak na mnie leży :tak:

Natomiast kupiłam sobie koszulkę do karmienia (już taką do szpitala), na razie jedną, bo czekam na dostawe po nowym roku. Mam już jedną koszulkę tej firmy kupę lat i powiem Wam, ze bardzo dobra jest. Nawet kolorki za bardzo sie nie sprały. eraz kupiłam taką:
BAWEŁNIANA MUZZY NA KAŻDĄ OKAZJĘ !!!! M (845787459) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle, ze tez kupiłam w sklepie a nie na allegro i jak sobie przymierzyłam, to dzięki tej zakładce na środku świetnie układa sie na brzuszku, więc bardzo zadowolona z zakupu jestem :tak:

wczoraj w Tesco zrobiłam małe zakupy "z przymusu". Dostałam z punktów zniżkę na 15 zł przy zakupach cheeroki i FF, przy zakupie za minimum 45 zł, no to wypadało wykorzystac.
Jak tak oglądałam wieszaczki, to podeszły dziewczyny i tez oglądały. Jedna wzieła pajacyka i taki komlet kurteczkę ze spodenkami - z ocieplanego welurku. Poszła pod czytnik i wraca i mówi ze ten komplecik 26 zł kosztuje. No to ja wziełam sobie, ale patrze na metce, a tam pisze 58 zł :eek:. no to też pod czytnik, i faktycznie - 26 zł pokaząło. Wziełam jeszcze dwupak półśpiochów, bo był za 15 zł (na metce pisało że 30 zł). Nigdzie nie pisali ze jakas obniżka, ceny były tylko stare.... Nie sprawdząłam innych rzeczy, ale jak dl amnie bardzo tanio wyszło :shocked2:. no i do tego jeszcze zniżka 15 zł. Dobrałam do tego dla Filipka czapeczke - bo tez z 20 zł na 10 przeceniona :eek:

Pochwal się zakupkami :-)

Jeśli o przeceny chodzi to uwielbiam tesco :tak: niestety normalnie to ceny mają ciężkie do zniesienia, a jak się kupuje ciuchy więcej niż jednemu dziecku to już w ogóle ;-)

reklama
Do góry