reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

tak tak to jest sexi, nawet gdzieś widziałam sztuczne "guziki" które się wkleja pod bluzkę :-D więc, wiesz mag - rozmiar D + sterczące guziczki to szał pał :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ja dzis zaopatrzylam sie w sterylizator parowy, reszte poscieli i biustonosz do karmienia :happy:
We wtorek zamawiamy wozek :-) i to by bylo na tyle.
Chociaz ostatnio wyczytalam, ze musze zabrac ze soba do szpitala 3 kocyki :sorry: no i musze kupic jeszcze ze dwa...

Ja dzisiaj zakupiłam karuzelke, pościel do wózka, termometr, biustonosz i majtasy jednorazowe :tak: w poniedziałek zamawiamy wózek, dokupie reszte rzeczy i koniec można wziąść się za pranie i pakowanie :tak:

Fiu fiu - widze że ruch powoli zamiera w tym wątku - wszystkie wszystko pokupowały?
Ja musze się za pranie wziąć i muszę się zorientować ile czego mam i czego mi brakuje...

kurcze, ja na tej liście ze szpitala nie mam nic o kocykach :confused2:
no ale w sumie to logiczne, wezme jeden :-)
za to u mnie chcą 2 ręczniki dla dzidzi ;-)

kupiliśmy dzis termometr kaczuszkę do wanienki ;)

Asia - masz racje - wszyscy wszystko jzu z grubsza maja pewnie.
Ja mam od dawna i w sumie to dokupilam kilka rzeczy. Najwiekszy wydatek (ok. 120zl za 248sztuk) to te niemieckie Pampersy :tak:
Mam nadzieje ze bede z nich rownie zadowolona co z poprzednich ktore mialam przy Jasiu :tak:

Kurcze - poprane mam, ale do prasowania jakos nie umiem sie zabrac... Trzebaby tez odswiezyc gondolke od wozka, naoliwic stelaz, podpompowac kola no i odswiezc fotelik samochodowy... Ale M wraca za okolo 10 dni wiec mam nadzieje ze sie tym zajmie :tak: Przynajmniej niech taki wklad ma :confused2:

mysz a jak się odświeża gondolkę od wózka :confused:, bo mój stoi już 3 mies. i też przydałoby sie jakoś odświeżyć..zakurzony jest

reklama
kurcze, ja na tej liście ze szpitala nie mam nic o kocykach :confused2:
no ale w sumie to logiczne, wezme jeden :-)
za to u mnie chcą 2 ręczniki dla dzidzi ;-)

kupiliśmy dzis termometr kaczuszkę do wanienki ;)

ja mam na szpitalnej liście napisane - kocyk lub śpiworek... więc zapakowałam śpiworek...może jeszcze dopakuję rożek:sorry:

Do góry