reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A ja jako jeszcze oczekująca na rozpakowanie, mam pytanie do świeżo upieczonych mamusiek: co z zakupionych przez was pierdółek dla dzidzioli okazało się totalnie zbędne?:confused:

Łańcuszek będzie się przydawał na spacerach na pewno :tak:
Jak będziesz wyjmować małego z wózka będziesz wiedziała że smoczek na ziemię nie zleci :-)

U nasz szczotka sie przydaje.

Czrnuszka88 fajny jest ten wozek dla dzieci rok po roku, u mnie sporo ich jezdzi po miescie

A z lancuszkiem do smoczka to racja, przyda sie za pare miesiecy, na spacerach , zreszta jak juz zacznie sie malucha gdzies ze soba zabierac i wiecej na rekach nosic poza domem to tez sie przydaje

Czarnuszka-bardzo fajny wózio:) Oby dobrze Wam służył!

mysza m- u nas na razie wszystko przydatne:) A szczotka do włosów wręcz niezbędna hehhee:D

A ja sie dzisiaj zastanawiałam nad lista prezentów dla maluszka. Znajomi pytaja co konkretnego kupić a ja nigdy nie potrafie tak od razu odpowiedziec. Pomyślałam więc sobie ze taka lista usprawni wszytsko. Potrzebuję jeszcze z 2-3 butelki TT ( mam tylko 2 i sterylizator non stop musi chodzić), opakowanie termiczne do nich, termometr do ucha i duży ręczniczek do kąpieli ( taki 100x100) bo mam same małe ( takie 70 na 70 chyba). No i oczywiście jakies zabawki dla małego:)

Czarnuszka- bardzo fajny wózek :)
wczoraj w sklepie widziałam kobitę z podwójnym, ale takim w poprzek ;) gdzie dzieci siedzą obok siebie i od razu pomyślałam: jak z takim wejśc do domu?? strasznie szeroki ;)

nam sie szczotka bardzo przydaje, Ola ma długie włoski, ale w zasadzie nie o to chodzi, żeby ja czesać- chociaz to bardzo lubi- ale o to, żeby robic delikatny masaż główki, poprawia ukrwienie itp :)
chyba nie mamy niepotrzebnych rzeczy ;) tzn mamy 3 rożki i wydaje mi się, że jeden by starczył, ale teściowa szaleje nie wiem po co ;)

Hej!
Pryszła wczoraj ta chusta-nosidło Infanta i powiem że to porażka:baffled: Nie dam rady małej nosić w takiej torbie....ale spudłowany zakup!!!!!!:no:Gruby materiał, niemiły w dotyku i wogóle...

Dziewczęta rozpakowane mama pytanie - kupować poduszkę z dziurką do siedzenia po porodzie ?
Ja miałam przy 1 córze a nie używałam ani razu i sprzedałam...Ale to pewnie kwestia jak bedziesz czuła się po porodzie, a widziałam dziewczyny które 3 doby ledwo chodziły!

reklama
Do góry