• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ja tez sie troszke balam ale mowie sobie kurka jasna przeciez ciuszek czy jakas pierdolka nie zabije mi dzidziolka no :tak:;-);-) i juz sie powoli rozkrecam i kupuje coraz wiecej :-)

no moze... no apewno nie za milo by sie patrzylo na ciuszki gdyby dzidziol odszedl ale nie mozna kupujac myslec o tym ze cholera kupie to dzidzia ucieknie i co z ubrankami?? nie ja bym zwariowala jakbym przy zakupach myslala a jak mi zostana i sie nie przydadza... najgorzej m bylo kupic pierwsza rzecz to musze przyznac bo tez nie wierze w takie rzeczy ale jednak cos mi tam w srodku mowilo a potem to juz jak lawina poszlo :-)

A ja Wam pokażę kombinezonik jaki dostaliśmy od cioci M:tak: Używany ale ładniutki:tak:

Załączniki

• Zdjęcie0038.jpg
    Zdjęcie0038.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie0039.jpg
    Zdjęcie0039.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 51
Widzę dziewczynki, że na poważnie ogarnął Was szał dzidziusiowych zakupów;-)Ja nie mam jeszcze ani jednej malutkiej rzeczy, jakoś mnie nie ciągnie, choć może pojedziemy z K jutro do hurtowni popatrzeć na wózki - przecież trzeba się zorientować co kupić i jakie są ceny:tak:

ja też jeszcze nic a nic nie mam :eek: mimo, że w żadne zabobony nie wierzę...
a brak szału zakupów dzieciaczkowych z powodu, że mieliśmy sporo innych wydatków ostatnio, i nie miałam głowy do dodatkowego wydawania kasy

no i wydaje mi się (może nieco złudnie???), że jeszcze tyyyyyyyle czasu jest, że zdążę poszaleć, szczególnie, jak będą wyprzedaże zimą w sklepach
:tak:
chociaż się strasznie rozczulam, jak wklejacie zdj tych ciiiiiiuuuuudnych ciuszków :-D
są takie słodkie i pocieszne, że nabieram zapału do tych zakupów :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry