Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To juz jest wyprawka. Tak oszalała moja rodzina i znajomi! Nasze dziecko ma chyba więcej ubrań od nas!![]()
Jestem pod wrażeniem zwłaszcza ze ja nic nie mam:-( Ale widze dominujący niebieski kolor-czyżby chłopiec??
;-)Dziewczynki, w końcu kupiłam sobie spodnie ciążowe. W moim 70 tys. mieście znalazł się az JEDEN sklep z takimi ubraniami i za spodenki zapłaciłam 130 zł. A to były i tak najtańsze. A jeszcze nogawki musze skrócićMam nadzieję, ze już do końca ciąży nie będe musiała w podnie inwestowac
![]()

To juz jest wyprawka. Tak oszalała moja rodzina i znajomi! Nasze dziecko ma chyba więcej ubrań od nas!

Wspaniała wyprawka
Ja mam malutko rzeczy.. no ale w poniedziałek jak dowiemy się jaka płec to będzie szał:-)

hmmm..ja kupiłam jeansy na allegro za 40 zł - a skrócenie nogawek kosztowało mnie 30 zł - to nie jest normalne![]()

To juz jest wyprawka. Tak oszalała moja rodzina i znajomi! Nasze dziecko ma chyba więcej ubrań od nas!![]()
super :-)WOWJestem pod wrażeniem zwłaszcza ze ja nic nie mam