reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Monika Twoj mały ma juz tak duzy rozmiar butków???

Ja 21 kupilam mu z myslą ,ze bedzie miał na roczek teraz ma tak 18

A zimowe mam takie emu z h&m plus takie jeszcze jedne po kuzynie Jasia oba rozmiar19 i jeszcze sa za duze zreszta i tak bedzie w specjalnym gruuuubym spiworku i w kombienezonach tez ma buty chyba nie zmarznie.

A kupilam takie Buty REEBOK rozmiar 21 (1321161643) - Aukcje internetowe Allegro mysle ,ze dobra okazja mi sie trafila:)
no wlasnie przed chwilka zmierzylam to ma 12 cm w skarpecie i rajstopce.
Pawelek rowniez ma wysokie podbicie, a jak kupie troszke wieksze to moze starcza na cala zime :-)

reklama
własnie odebrałam od kuriera gucie i chyba źle zmierzyłam stópkę Frankowi, choć robiłam to kilka razy bo są jakieś wielkie:sorry::confused:

dlatego ja się boję i nie kupuję butów przez net, nie dość że mieliśmy problem z wysokim podbiciem i dopasowaniem na żywo to nie chcę myśleć jakbym kupiła z netu.

moj ma mala stop[ke po mamusi bo buciki 18 to ma jeszcze luz teraz mu z ciekawosci zmierzylam i ledwo 10 cm ma.

co do sanek to moj brat ma malemu kupic na swieta nie wiem jakie mam nadzieje ze drewniane i z oparciem no i pchaczem:D SOLIDNE SANKI GRAND Z PCHACZEM POLSKIEJ FIRMY TAKO (1314113640) - Aukcje internetowe Allegro np.te
a, no wlasnie moj nosi juz 19. :-)

co do sanek to mi sie ten pchacz podoba.. fajnie widziec dziecko. co robi...

tylko nie wiem czy kupowac drewniane czy metalowe.. zreszta jaka to roznica?

reklama
Do góry