Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
kurcze
jutro polukruje. Kazda z nas robila z innego przepisu dzisiaj robi siostra
sory za off topic
jutro polukruje. Kazda z nas robila z innego przepisu dzisiaj robi siostra
sory za off topic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No może, ja zawsze naturalny daję. W zeszłym roku piekłam w Mikołaja i do Świąt zmiękły, ale dalej były chrupiące. Za to te co udekorowałam polewą to całkiem zmiękły.Blu kochana jak uzyjesz miodu sztucznego to po upieczeniu nie sa kamieniami.No i zalezy tez jakie grube i zeby nie piec za długo.Tylko do lekkiego zrumienienia od spodu.
no właśnie, ale wiecie mnie już nic nie zaskoczy, jak widzę, jak drogie rzeczy ludzie dzieciom kupują....no, ale jak mówi mój M "skoro ich stać to co w tym złego..."myszowata ciuszki fajne, ale cena z kosmosu. I pomyśleć, że to np. tylko na miesiąc wystarczy![]()