reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

wow!!!!!:szok: mag ale fajnie duzo ciuszkow :-) ja jestem ciekawa czy jak pojade do tesciowej pierwszy raz ja bede widziala na oczy czy cos dostanie antos od niej .... hmmm moze cos kupila albo na drutach zrobila :-) uwielbiam reczne robutki dla dzidziolkow sa przeslodkie normalnie :tak:;-)

A najlepsze jest to, ze z całej tej wyprawki kupiliśmy chyba z 5 rzeczy :D Reszta to od szwagierki po jej synku i prezenty od teściowej. Pościel kupimy jak już nabędziemy łóżeczko. chociaż aktualnie teściowa chce nam kupić łózeczko i mój tatuś też, więc chyba stanie na tym, że jedno kupi łózeczko,a drugie pościel i wszelkie dodatki do niego. Poza tym wózki, wanienki, foteliki samochodowe... to też już wszystko czeka, tylko poupchane po rodzinie, bo u nas nie ma miejsca :D

reklama
dziewczyny swietne zakupy.

mag super ciuszki, czyli wszystk ojuz masz ;-)

Ja wczoraj rzucilam okiem na to co mam w piwnicy no i dla dziewczynki 0-3mc nie mam w sumie nic, za to dla chlopca mam wszystko.

oto efekty poszukiwan spiochow.. :-)

29pq79d.jpg

28jfm8n.jpg

dziewczyny swietne zakupy.

mag super ciuszki, czyli wszystk ojuz masz ;-)

Ja wczoraj rzucilam okiem na to co mam w piwnicy no i dla dziewczynki 0-3mc nie mam w sumie nic, za to dla chlopca mam wszystko.

Jak masz dla chłopca to i dla dziewczynki chyba też? Kto powiedział ze dziewczynki nie moga chodzić w "męskich" niebieskich śpiochach? :-D

Mag - super ciuszki! Wyprawka kompletna widzie, teraz pozostało czekać 4,5 miesiąca i mozna rodzić ;-)

Jak masz dla chłopca to i dla dziewczynki chyba też? Kto powiedział ze dziewczynki nie moga chodzić w "męskich" niebieskich śpiochach? :-D

Mag - super ciuszki! Wyprawka kompletna widzie, teraz pozostało czekać 4,5 miesiąca i mozna rodzić ;-)

Dokładnie :-D Wiecie, że po tym praniu pachnie u mnie noworodkiem? :-D Oczywiście żartuję, ale to zapach, który od zawsze mi się kojarzył z dzidziusiami, a to po prostu dziecięcy proszek do prania :-D

To do kolorów, to ja nie lubię za bardzo tego rozgraniczania na różowe dla dziewczynek, a niebieskie dla chłopców. Mam ubranka we wszystkich kolorach i na pewno Dzidziolek będzie je nosił bez względu na to czy okaże się chłopczykiem czy dziewczynką. Oczywiście mówię tu tylko o kolorach, zeby nie było :-D

reklama
a ja dzisiaj dostalam przesylke z allegro z ciuszkami do wyprawki szpitalnej.
zostanie mi tylko kupno czapeczki i kocyka i reczniczka.:-)

od razu musze pochwalic sprzedawce, bo swietne tkaniny i nadruki.

oto rozmiary 56:
2vtwgwl.jpg

i36tly.jpg

a tu 62:
14wvdog.jpg

15e9649.jpg

Do góry