reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

moniSkaBe ceny sa bez przesylki a przesylka to albo 1,65 euro :) lub 3,90 jest wtedy ubezpieczona paczka a jesli chodzi o duze rzeczy jak np.maxi -cosi to trzeba 7 euro liczyc :)
w porownianiu z nowymi cenami i tak sie oplaca :)

reklama
A no widzisz - to dobrze mówiłam że w tym samym sklepie buszowałyśmy :-D
Zaraz wstawię swoje zakupki dzidziowe. Nie tylko z soboty ;-)

Wszystko razem:
DSC01359_500x375.jpg

i osobno, z bliska:
DSC01362_500x375.jpg

DSC01363_500x375.jpg

DSC01364_500x375.jpg

DSC01368_500x375.jpg

DSC01371_500x375.jpg

Pościel jest odrobinę mniejsza niż mam kołderkę ale myślę że się zmieści, a kocyk jakiś na pewno dopasuję :tak:
DSC01369_500x375.jpg

DSC01370_500x375.jpg

AsiaKC wszystko prześliczne, pajacyki pasiaste rewelacyjne, w takich super wygląda dzieciaczek, fajny fason mają :)

I body w kopertkę zapinane, nie widziałam takich wcześniej!! Na pewno super się sprawdzą dla niemowlaczka.

Body takie uwielbiam. Najczęściej kupuję w Auchan - rzadko są gdzie indziej. Czasem na allegro mają te sklepy z polskimi bawełnianyi śpioszkami. Nie przepadam za zakładaniem noworodkowi ciuszków przez głowę... Przynamniej w najpierwszym okresie - potem maluszek już jest sztywniejszy to lepiej mi się go telepie ;-)

A pasiaczki wysycone mnie zachwyciły - tylko dlatego je kupiłam :-D

reklama
Asia KC mnie też urzekły te twoje pajacyki w paseczki, przeeeeśliczne!

Ja na razie nie miałam możliwości wyjść na "dzidziolkowe" zakupy, ale w zeszłym roku dużo takich ubranek córci kol. kupiłam właśnie w Auchanie i Realu. Na prawdę są dobre gatunkowo i przede wszystkim niedrogie.

Do góry