ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Na razie mamunia kupiła swojej niuni ręczniczki kąpielowe (te z kotkiem i zółwikiem)
BOBAS Okrycie kąpielowe z kapturkiem (757939925) - Aukcje internetowe Allegro
Są super mięciutkie. Polecam
Ręcznik śliczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie mamunia kupiła swojej niuni ręczniczki kąpielowe (te z kotkiem i zółwikiem)
BOBAS Okrycie kąpielowe z kapturkiem (757939925) - Aukcje internetowe Allegro
Są super mięciutkie. Polecam
Ręcznik ślicznymam taki sam dla Dawidka, są dobre, ale nie na długo, synek już wyrósł z niego, warto od razu się zaopatrzyć w większe, kupiłam jeden większy drugi mniejszy, większy się nadal spisuję i jeszcze troszkę posłuży synkowi.
No teraz przymiezam sie do kupna kocyków (1 bawełniany, 1 cieplejszy). może też jakieś rady macie?

bo jak wejdę to jakoś tak zawsze pozbędę się sporo pieniędzy. No ale nie wszędzie można kupić ciuszki w mojej ulubionej szaro-beżowej kolorystyce 

do szpitala to 2 koszule, szlafrok( z takich cieńszych po na "połogu "strasznie gorąco ze względu na maleństwa), majtki jednorazowe( chyba ze w szpitalu pozwola ci korzystac ze swoich ale chyba szkoda bielizny), podkłady ( wyglądaja jak masakrycznie ogromne podpaski) no i kosmetyki, ręczniki, kapcie. tyle pamiętam, jakbym o czyms zapomniala to dziewczyny pewnie uzupełniąkochane mamuśki
co ciężarówka musi koniecznie zabrać ze sobą w torbie do szpitala?
nie chodzi mi o dzidizolka, tylko to, co przyda się mamuśce, bo na allegro strasznie różnych pierdołek dużo: wkładki laktacyjne, jakieś podkłady poporodowe, majtki jednorazowe, pasy poporodowe, masakra jakaś
ile koszul, piżam,jakie kosmetyki?????
bo normalnie nie wiem![]()