reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

WOw:) bajeranckie ciuszki:) Kamikaa normalnie super:) Nie oddawaj karty M:) hihi:) U nas jak będzie chłopczyk to ciuszki dostaniemy od mojej siostry ciotecznej, która rodziła w listopadzie w tamtym roku:) No ale troszkę rzeczy już sami kiedyś, kiedyś kupiliśmy i dostaliśmy, więc na razie tak nie szaleję.. ale chciałabym:) Na razie musimy się troszkę "odbic" i w przyszłym miesiącu pewnie już co cnieco kupimy, może nie z ciuszków ale takie kosmetyczne sprawy:)

reklama
HEHE moja teściowa już tak nie może się doczekać wnuczka a raczej wnuczki że jak dziś zaczełam segegować jej zdobycze w ciocholandzie to jestem w szoku:szok: tyle mam tego że sama nie zdawałam sobie sparwy !! Tylko że bede musiała dokupić pare kafraników i śpiszków na 56-62 bo reszty mam FUL ale wszytko na wieksze dziecko ;-)a drugie tyle w Ostrołęce u mojej mamy po moich 2 bratanicach:-) ALe oczywiście wszytko dla dzieczynki wiec jak sie okarze chłopczyk to bedzie dopiero numer!! Wklejem posegregowane ubranka

:baffled: coś sie fotki nie wkleiły ...próbuje jeszcze raz:-) Tylko dziś pochmurny dzien i kolory takie jakoś mało żywe i w realu dużo lepiej wyglądają ;-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 52
  • 2.jpg
    2.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 3.jpg
    3.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 54
  • 4.jpg
    4.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 51
  • 5.jpg
    5.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 53
  • 6.jpg
    6.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 52
  • 7.jpg
    7.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 53
  • 8.jpg
    8.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 62
dronka - sliczne ubranka :-) A z tymi ubrankami ktore masz u mamy to sie nie martw ze sa dla dziewcyznek bardziej - zreszta tak naprawde to wszystko jedno takiemu maluchowi - moj Jasiek tez uczyl sie rackzowania w rozowych spodniach z dresu i nie narzekal :-D:-p

O kochane wy to macie cale hurtownie ;-)....

Dronka ja to Ci teraz zycze dziewczynki i z calej sily kciuki trzymam, bo ubranka sa cudne.

Ja przez weekend wyjme z pudel swoje i zobacze co mam dla dziewczynki bo jak bratowala mi oddawala to nawet nei zagladalam co tam jest. A rzeczy dla chlopca pewnie wypiore i jakas wyprzedaz zrobie bo lacznie mam tez z 4 wielgachne pudla w rozmiaraach od 0 do 2 lat

A oto moje dzisiejsze zdobycze :)

Kocyk zabawka :)

W e-bay chcialam kupic ale tam taniej niz za 20 euro nie ma szans i sie wstrzymalam a dzisiaj za 4 euro na flomarku :)

Sukienka z bolerkiem jest wieksza :) bedzie na pozniej za te pare groszy szkoda by bylo nie kupic

Spodenki i bluza :)

Na razie na tyle :)

reklama
i my po pierwszych zakupach :-) niedużych, ale jak cieszą :-D kupiliśmy: (tu mam kłopot z nazewnictwem ;-))
2 vesty (czyli body),2 babygrows (takie śpioszki ze stópkami),koszulkę, spodenki, czapeczkę cienką, skarpetki, sliniaczki i ręcznik z rożkiem :-)
oglądaliśmy też wózki i znaleźliśmy jeden taki bardzo fajny, przeceniony o 100euro :tak: no, ale nie kupiliśmy, bo mamy w planach pojechać do innych sklepów.

Do góry