Mamy podobne gusty bo oba wózki mi też wpadły w oko na allegro jak szukalam sama:-) i mojemu męzowi też sie bardzo podobały :-) ale wózek najpierw trzeba w sklepie oblookać a dopiero kupić na allegro więc my też wybralismy się po sklepach za wózkamitylko ze sklepy w galeriach maja bardzo mało wózków i musismy poszuać jakiejs hurtowni gdzie bedzie mega duzy wybór
napewno nie chcę wóżka 3kołowego
i oba wózki mają skrętne przednie koła..zastanawiam się czy to plus czy minus?? Wyobrazam sobie wózek w galeriach na zakupy jak czasami sam skręca i nie chce jechać
ale takie skretne to duże ułatwienie bo nie trzeba cpodnosic wózka by nim skręcić
sama nie wiem??
ja pierwszy wózek miałam bez skrętnych kół i przyznaje że sie namęczyłam na zakrętach i w parku , takie "przestawainie" szczególnie jak były jeszcze zakupy było ciężkie. spacerówkę już kupiliśmy ze skrętnymi kołami i to wielkie ułatwienie, czasem było tylko ciężko jak było bardzo dużo kamieni i kółka czasem uciekały, na równym nigdy i pozatym zawsze te kólka można zablokować no i w spacerówce to są takie malutkie a normalny wózek ma większe. teraz już wiem że wybiorę wózek ze skrętnymi przednimi kołami, mam kilka typów ale jest jeszcze czas i też uważam że najpierw trzeba dokładnie obejżec go w sklepie.
napewno nie chcę wóżka 3kołowego
i oba wózki mają skrętne przednie koła..zastanawiam się czy to plus czy minus?? Wyobrazam sobie wózek w galeriach na zakupy jak czasami sam skręca i nie chce jechać
tylko cena nie podoba mi sie prawie700$