reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Byliśmy wczoraj z M w Zabrzu w taakim duuuuzym sklepie Viki sie nazywa. Na ul Roosvelta:) Maja swoja stronke internetową. VIKI Wszystko Dla Dziecka - wózki dziecięce, foteliki samochodowe, odzież dziecięca, zabawki, mebelki wybór ogromny!!ceny owszem czasem wysokie ale fajnie doradzaja i dają prezenty;-)my dostalismy butelke z Aventu ze smoczkiem na 125ml:-) No i upolowaliśmy wózek. Jezdzilismy nim po całym sklepie:-) owszem nie ma skrętnych kółek ale nam sie podoba. Duuuuuża gondola i ładne nosidełko:-) chyba już go zarezerwujemy. Wpłacimy 300zł a póżniej reszte:-) a to on na allegro. cena jest taka sama jak w sklepie.
NIESAMOWITY WÓZEK ROAN MARITA+FOTELIK MILLO 2009 (801662870) - Aukcje internetowe Allegro
świetni sie buja. I to też mnie w nim urzekło :-) a te ubranka z myszka Miky i Tysryskiem w realu kupilismy :-)za 6,99 za jedną:-)

Dziękuję ślicznie za wyczerpującą odpowiedz, wybierzemy sie tam z mężulkiem napewno, tylko powiedz mi jesscze czy ten sklep jest otwarty w niedziele??

reklama
Śliczne ciuszki! Najbardziej mi się podoba komplecik "kowbojski" To pajacyj jest czy body i śpioszki?

Super i ekstra po prostu :-)

to śpioszki i koszulka :-)

Agus na stronce nic nie pisze o niedzieli wiec chybajest nieczynne niestety. A są w Katowicach jakies fajne sklepy? Możesz coś polecic?:-)

W Katowicach to znam Fido na Paderewie (dawny Belg) - spory sklep z ubrankam i zabawkami :tak:

A tak sobei mysle o ubrankach dzieciecych i powiem Wam ,ze teraz kupujac wybieralabym ubranka pod katem praktycnzosic - bez takich "gumowych" elementow - tak zeb ysie dlao latwo prasowac. wiekszosc spioszkow ze zwierzatkami ma te elementy takie na szczescie zem ozna normlanei prasowac, ale niektore sa takie ze trzeba omijac zelazkiem a nie wszystk osie da dobrze prasowac po lewej stronie. Kolnierzyki tez bym sobei odpuscila bo to tez utrudnienie przy prasowaniu... No lae ja jestem leniwa do prasowania :-D

Dlatego ja prawie nie prasuję :-)

Łukaszowi prasowałam chyba tylko 2 lub 3 prania... Z Pawłem troszkę dłużej trwało zanim dojrzałam do nieprasowania.

to śpioszki i koszulka :-)

Agus na stronce nic nie pisze o niedzieli wiec chybajest nieczynne niestety. A są w Katowicach jakies fajne sklepy? Możesz coś polecic?:-)
W Katowicach jest mnóstwo sklepów typu fido czy smyk, H&M ale sama wiesz jakie sa ceny...obiecalam sobie ze w H&M przynajmniej jeden ciuszek kupie bo sa sliczne, ale wiecej nie ma sensu bo mała zaraz wyrosnie, wiec sz\ukam sklepu z nizszymi cenami. Narazie prócz duzych marketów to nie znalazłam nic ciekawego w K-cach:cool:

W Katowicach to znam Fido na Paderewie (dawny Belg) - spory sklep z ubrankam i zabawkami :tak:

A tak sobei mysle o ubrankach dzieciecych i powiem Wam ,ze teraz kupujac wybieralabym ubranka pod katem praktycnzosic - bez takich "gumowych" elementow - tak zeb ysie dlao latwo prasowac. wiekszosc spioszkow ze zwierzatkami ma te elementy takie na szczescie zem ozna normlanei prasowac, ale niektore sa takie ze trzeba omijac zelazkiem a nie wszystk osie da dobrze prasowac po lewej stronie. Kolnierzyki tez bym sobei odpuscila bo to tez utrudnienie przy prasowaniu... No lae ja jestem leniwa do prasowania :-D
Mysz jestes z Katowic??:-)

Agus - bylam z Katowic - teraz juz nie.

Aha - co dosklepow (nie tyl kow Katowicach) to dobra jakosc mjaa tez ubranka z Cubusa i Kappahla - sa dosyc drogie, ale dosyc czesto maja rozne obnizki na rzeczy niemowlece.
Co do body z H&M to uwielbialam body kopertowe z tego sklepu wlasnie :tak: No i jakosc tez super :tak:

patinka - no ale warto ze 2 sztuki takei bardziej odswietne kupic ;-) Wiesz - na codzien mozna zwykle tansze, ale z wizyta to jest frajda Maluszka wystroic :-D

reklama
dla poprawy humoru kupilam wiaderko do kapania :)
Jadac w autobusie dzwoni do mnie ta piz*** ze sie wyraze i mowi ze juz kuchnie sprzedala a ja juz prawie mialam wysiadac ............co za pech ochydny 3 terminy mialam i sie cieszylam ze sie uda a tu DUPAAAAAAAAAA wlasnie przegladam reklamy i jest fajna pralka czekam na M moze pojedziemy i ja obejrzymy i jak bedzie git to kupimy i chociarz pranie bede mogla w domu zrobic :) a tesciowa mi dala fasolke po bretonsku pychotaaaaaaaaa :)

deszcz leje szaro i do niczego chyba wezme sie za odkurzanie dla zabicia czasu .

Do góry