reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A ja dostałam w środę od koleżanki śliczne ciuszki dziewczyniuszki :-)
Takie co jej córa już powyrastała... a ma 4 m-ce :-D

kurcze zazdroszcze wam dziewczyny...ja wszystko musze sama kupować hehe :-D niby koleżanki rodziły ale pewnie każda trzyma dla następnego dzidziusia

Pogadaj - takie małe ciuszki można przecież pożyczyć :tak:
Moje tak wracają właśnie do mnie... A były już noszone przez sporo dzieci...
Pomiędzy Pawełkiem a Łukaszkiem nosiła je chrześnica mojego męża. A po Łukaszku córeczka przyjaciół, córeczka innych znajomych i synek jeszcze innych :-)
Oczywiście mówię o tych najmniejszych ciuszkach - takich na pierwsze pół roku, bo potem różnie dzieci rosną i różne są gusta rodziców ;-)

ja kupiłam dwa pierwsze body, by inaugurować zakupy dla Maleństwa,
i zachęcona Waszymi poczynaniami :-D
muszę powiedzieć, że to bardzo "wkręcające" bo te ubranka są tak słodkie...
nabrałam ochoty na dalsze zakupy :-)
picture11289.jpg

monia - kupowanie ubranek dla dziecka nie tyle wciaga co wrecz uzaleznia :-D Ja mialam tak ze potem gdziekolwiek szlam to musialam wrocic z czyms dla Jasia :-D

kolezanki w mojej pracy tez sobei pozyczaja ubranka, ale ja jakos tak nie lubei za bardzo bo boje sie ze mogloby sie cos zniszczyc choc niby pozyczajacy musi sie z tym liczyc... Ale ja nie pozyczalam ubran dla siebei nigdy od kolezanek bo nie lubilam, to z ubrankam idla dziecka mam tak samo :eek:
Zanim sie Jas urodzil to dostalam od kolezanki troche ubranek (po coreczce, wiec sporo rozowych) no i taka glupia sytuacja, bo mowila ze jak nie bede uzywac to zeby dac komus (no to pozyczylam kolezankom) no i teraz znowu je mam i pytalam tej kolezanki czy jej je oddac ale w sumie to tak wymijajaco odpowiedziala ze nie wiem co z nim izrobic :-D No i leza i zajmuja miejsce... Pewnie w koncu spakuej i odesle (kolezanka mieszka na drugim koncu Polski) bo mam wystarczajaco ubran po Jasiu.

hehe ja też dziś kupiłam dwa bodziaki :-) takie rozpinane jak moniazuber za 14,99zł dwie sztuki (w 5-10-15 są mega promocje) narazie się nie odważyłam kupić czegoś różowego bo ja tej siuśki nie widziałam (tylko lekarz) hehe
Olkowi kupiłam kalesony :-D i majtki w samoloty bo w piątek lecimy... hehe trochę się boje teraz lecieć... nie chciałabym zaszkodzić dzidzi... a po przejściu missiiss... oj tak mi jej żal

hehe ja też dziś kupiłam dwa bodziaki :-) takie rozpinane jak moniazuber za 14,99zł dwie sztuki (w 5-10-15 są mega promocje) narazie się nie odważyłam kupić czegoś różowego bo ja tej siuśki nie widziałam (tylko lekarz) hehe

Jutro po kościólku chyba pojedziamy do 5-10-15 i cos kupimy...:-D bo wiem ze maja dobre gatunkowo ciuszki ;-)jak narazie w nutralnych kolorach bo mamy jedne body - różowe ale nie jestem pewna czy nasze dziecię to dzieczynka...to tylko nasze marzenie by była dziewczynka ale teraz to ważne żeby donosić do konca zdrowe dziecko po ostsnich przeżyciach:/

Słodkie te małe ciuszki są. Ja się pochwalę moimi zdobyczami. (ale mnie klawatura wkurza zacina się cholera!).
Te bluzeczki w lmpku na wagę po 1,05zł sztuka! Te bluzy i kamizela w lumpku po 10zł za sztukę, a pajac wczoraj w realu za 5,99zł, kupiłam aż trzy każdy w innym rozmiarze, taki mięciutki z weluru bardzo mi się spodobał. Czekam do środy i na kolejne łowy do lumpka idę, ale to wciąga.

Załączniki

• PB144704.jpg
    PB144704.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 43
  • PB144705.jpg
    PB144705.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 43
  • PB144706.jpg
    PB144706.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Ja kupiłam ostatnio 2 pary śpiochów, białych, bo mnie tak jakoś ten kolor ostatnio "kręci", czapeczkę i pozytywkę, żeby mój starszy synek mógł puszczać muzyczkę braciszkowi.
Zrobiłam sobie listę co mam i czego potrzebuje ,no jest troszkę jeszcze przede mną zakupów.

Do góry